Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Langlauf- en wandelreizen

Geniet van de mooiste bestemmingen in het winterse Oostenrijk. Tijdens een langlauf -en wandelreis bepaal je 's ochtends zelf of je die dag op wandelschoenen of langlauflatten staat. En weet je niet of langlaufen wel helemaal bij je past? Bij Oad is de langlaufset én een uitgebreide les inbegrepen. Je kunt het dus altijd zelf eens gaan ontdekken! Natuurlijk geniet je tijdens iedere reis van de meest heerlijke hotels, een ervaren reisleider én een tot in de puntjes geregeld verblijf met verrassende excursies en extra's.

Lees meer

Langlaufen: lekker laagdrempelig


Langlaufen is een heerlijke, laagdrempelige wintersport. Veel gemakkelijker dan skiën of snowboarden, maar net zo leuk om te doen. Tijdens het langlaufen loop of schaats je als het ware over de sneeuw. Dat doe je op latten. Langlaufen kun je leren in een halve dag (wij verzorgen een gratis langlauftraining) en voor je het weet kun je prachtige routes (ook wel 'loipes' genoemd) afleggen op de langlauflatten. En er zijn meer voordelen. Zo is langlaufen niet erg belastend voor de gewrichten. Mensen met las van gewrichten of artritis kunnen daarom vaak prima meedoen. Ook senioren kunnen gemakkelijk leren langlaufen.

Langlaufset én les inbegrepen


Boek je een langlaufreis bij Oad? Dan zorgen wij voor een goede langlaufset. Ook de les is inbegrepen in de prijs. Ontdek hoe leuk het is om te leren langlaufen en voor je het weet ga je door het prachtige winterse landschap en wil je niet anders meer!

Boek je winterpret bij Oad


Bij Oad kun je een prachtige verzorgde wandel- en langlaufvakantie boeken met reisleiding. Onze eigen langlaufbegeleider zorgt ervoor dat je stevig op de latten staat en neemt je bij de hand wanneer jij dat fijn vindt. De extra gevorderde langlaufers kunnen rekenen op een mooi uitdagend programma. Tijdens jouw langlauf- en wandelreis naar Oostenrijk kun je heerlijk ontspannen door de sneeuw!