Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Rondreis Ierland

Een bezoek aan het prachtige Ierland is een vakantie naar het land van ongerepte natuur, eindeloze kuddes schapen, woeste hooglanden en schitterende dorpjes. Maar ook van bijzondere steden zoals het gezellige Dublin en de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. Tijdens een rondreis door Ierland bezoek je de meest fraaie hoogtepunten en kom je al snel tot de conclusie: Ierland heeft het helemaal!

Lees meer

De mooiste bezienswaardigheden van Ierland


Ierland staat bekend om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en betoverende landschappen. Enkele fantastische bezienswaardigheden zijn:

De Ierse Meren:


Ierland is bezaaid met prachtige meren, waaronder het mysterieuze Lough Ness en het schilderachtige Lough Neagh. Een boottochtje of wandelingetje langs het water is dan ook een must. We nemen je graag mee!

De Ring of Kerry:


Een van de meest schilderachtige busroutes ter wereld. Geniet van de rit langs steile kliffen, groene valleien en idyllische dorpjes terwijl je de prachtige kustlijn van Ierland verkent.

De Cliffs of Moher:


Deze adembenemende kliffen aan de westkust van Ierland behoren tot de meest indrukwekkende natuurlijke bezienswaardigheden van Europa. Het uitzicht over de Atlantische Oceaan is ronduit spectaculair.

Dublin:


De hoofdstad van Ierland biedt een mix van geschiedenis en hedendaagse cultuur. Een prachtige stad die het bezoek meer dan waard is.

Geschiedenis, cultuur en muziek


Een rondreis in Ierland is ook een reis langs geschiedenis, cultuur én muziek. We nemen daarom uitgebreid de tijd om kastelen te bezoeken en je helemaal onder te dompelen in de rijke cultuur! Wist je dat naast de Schotten ook de Ieren een fantastische whisky hebben?

Boek je rondreis bij Oad


Als je klaar bent om de betoverende schoonheid van Ierland te ervaren en te genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van het land, boek dan snel je rondreis bij Oad. Ontdek de prachtige bestemmingen, geniet van het comfort van busreizen en laat je leiden door ervaren gidsen terwijl je Ierland verkent.