U bevindt zich hier HomeFietsvakanties

  Fietsvakanties

  Een fietsvakantie is voor velen dé ideale vakantie. Actief bezig zijn en veel zien! De overnachtingen zijn gereserveerd zodat u optimaal kunt genieten van prachtige natuur en gezellige plaatsen. Of u nu kiest voor fietsvakantie Duitsland, Oostenrijk of Italië: een geschikte fietsvakantie vindt u altijd. Tijdens al onze fietsvakanties rijdt er begeleiding mee op de routes maar u geniet van optimale vrijheid. U bepaalt zelf de stops en de lengte van de route die u maakt.

  Vroeg boeken = voordeel pakken
  Boek t/m 4 februari 2019 een fietsvakanties en ontvang € 50,- vroegboekvoordeel. Bovendien kunt u uw vakantie t/m 14 februari 2019 kosteloos wijzigen of annuleren. Wilt u gebruik maken van deze actie? Gebruik dan tijdens het boeken de actiecode: Actie50Z.

  Een fietsvakantie: actief en toch ontspannend

  U krijgt uitgebreide routebeschrijvingen mee en informatie over de regio. Met eigen fiets of (elektrische) huurfiets: dat wordt een onbezorgde fietsvakantie! Een fietsvakantie in Duitsland langs bijvoorbeeld Rijn en Moezel met zijn stoere burchten. In Oostenrijk fietst u langs de Donau van Passau naar Wenen of langs de meren van zonnig Karinthië. Italië met zijn glooiende landschappen, middeleeuwse dorpjes en heerlijke pasta's, die na een dag fietsen nog beter smaken.
  Lees meer