Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Fietsvakanties

Een fietsvakantie is voor velen dé ideale vakantie. Lekker actief bezig zijn en veel zien! Fiets met Oad door groene valleien en pittoreske dorpjes en langs diepblauwe rivieren en meren. Laat je verrassen door alles wat je onderweg tegenkomt. Bij Oad vind je altijd precies de fietsvakantie waar je naar op zoek was. Want bij Oad hebben we een ruime keuze aan fietsvakanties. Heerlijke routes, uitdagende fietsreizen en veel afwisseling tussen de prachtige natuur en de leuke stadjes die je onderweg tegenkomt. Fietsen is namelijk heerlijk, maar soms is het net zo leuk om eventjes af te stappen en te genieten van de omgeving of met de camera een herinnering voor het leven te maken!

Lees meer

Oad fietsvakanties


Bij Oad kun je kiezen uit twee soorten fietsvakanties. Je kunt zowel per groep of individueel fietsen. Op onze groepsreizen reis je per bus met andere fietsliefhebbers naar een prachtige fietslocatie in Europa. Daar fiets je onder begeleiding van een ervaren fietsbegeleider prachtige routes. Uiteraard mag je zelf lekker je eigen tempo bepalen en zijn er voldoende mogelijkheden voor een lekkere lunch of een kopje koffie. Op deze reizen kun je je eigen fiets meenemen, als je dat graag wilt.

Ook onze individuele fietsreizen brengen je naar de mooiste plekjes. Maar op deze reizen zet je zelf je fiets achterop de auto of je huurt een fiets op locatie. Je arriveert in een heerlijk hotel en gaat zelf met de routekaart op pad die je al van ons hebt ontvangen. Wanneer je van hotel naar hotel fietst, wordt je bagage voor je vervoerd.

Heerlijk fietsen in Europa


Onze fietsreizen brengen je naar adembenemende bestemmingen in Europa, waaronder ons eigen landje. We hoeven je vast niet te vertellen dat op diverse locaties in Nederland je heerlijk kunt fietsen. Maar ook verder weg is het prachtig. Een fietsvakantie naar Duitsland, Frankrijk of Italië? We hebben ze allemaal in ons assortiment. Het fijne is dat je zelf kunt bepalen waar je fietst en hoe intensief de fietsvakantie mag zijn. Op onze reispagina’s vind je namelijk het fietsniveau aangegeven. Ben je iemand met weinig ervaring in langere fietstochten? Dan zou je eens bij fietsniveau één kunnen beginnen.

Onze fietsvakanties: top georganiseerd


Wat voor fietsreis je ook kiest, je mag er zeker van zijn dat je vakantie goed georganiseerd is. Fijne hotels, prachtige routes en goede fietsen wanneer je ervoor kiest een fiets te huren. Zo kun jij onbezorgd genieten van je vakantie. Kies jij voor een individuele fietsvakantie of vind je het gezellig om met een groep én onze fietsbegeleider op vakantie te gaan? Dat is helemaal aan jou. Neem snel eens een kijkje in ons aanbod. We zien je op ’t zadel!