U bevindt zich hier HomeFietsvakanties

  Fietsvakanties

  Een fietsvakantie is voor velen dé ideale vakantie. Actief bezig zijn en veel zien! De overnachtingen zijn gereserveerd zodat u optimaal kunt genieten van prachtige natuur en gezellige plaatsen. Of u nu kiest voor fietsvakantie Duitsland, Oostenrijk of Italië: een geschikte fietsvakantie vindt u altijd. Tijdens al onze fietsvakanties rijdt er begeleiding mee op de routes maar u geniet van optimale vrijheid. U bepaalt zelf de stops en de lengte van de route die u maakt.

  Voorjaarsvoordeel


  Boek vóór 16 april uw vakantie en profiteer van € 25,- extra korting per boeking (gebruik tijdens het boeken actiecode OAD25LENTE).
  Deze korting is ook geldig op de reeds afgeprijsde reizen. (lees hier de actie voorwaarden)

  Een fietsvakantie: actief en toch ontspannend

  U krijgt uitgebreide routebeschrijvingen mee en informatie over de regio. Met eigen fiets of (elektrische) huurfiets: dat wordt een onbezorgde fietsvakantie! Een fietsvakantie in Duitsland langs bijvoorbeeld Rijn en Moezel met zijn stoere burchten. In Oostenrijk fietst u langs de Donau van Passau naar Wenen of langs de meren van zonnig Karinthië. Italië met zijn glooiende landschappen, middeleeuwse dorpjes en heerlijke pasta's, die na een dag fietsen nog beter smaken.
  Lees meer