Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Gegarandeerd vertrek

Wat is er fijner dan zeker weten dat je reis doorgaat? Bij een georganiseerde reis is dat altijd afhankelijk van het aantal deelnemers. Toch willen we je graag zoveel mogelijk garantie bieden. Daarom bieden wij reizen aan met ‘gegarandeerd vertrek’. Dit zijn reizen waarvan wij op basis van geschiedenis en ervaring met 99% zekerheid kunnen zeggen dat ze doorgaan. Slechts in zeer zeldzame gevallen kan het zijn dat een garante reis alsnog moet worden ingetrokken. ...

Wat is er fijner dan zeker weten dat je reis doorgaat? Bij een georganiseerde reis is dat altijd afhankelijk van het aantal deelnemers. Toch willen we je graag zoveel mogelijk garantie bieden. Daarom bieden wij reizen aan met ‘gegarandeerd vertrek’. Dit zijn reizen waarvan wij op basis van geschiedenis en ervaring met 99% zekerheid kunnen zeggen dat ze doorgaan. Slechts in zeer zeldzame gevallen kan het zijn dat een garante reis alsnog moet worden ingetrokken. Bijv. door een grote annulering of reisbeperkende oorzaken buiten onze invloedsfeer.

Lees meer
Groepsfoto Oad Comfort Class bus
Wanneer gaat een reis naar gegarandeerd vertrek?
Op veel van onze reizen zetten wij een reis op ‘groen’ zodra we een aantal van 25 deelnemers hebben bereikt. Wanneer de door jou geboekte reis deze status bereikt, ontvang je van ons een update.
Onze reizen met gegarandeerd vertrek
Op onze reispagina’s zie je direct of een reis (al) op gegarandeerd vertrek staat. Natuurlijk kun je op alle overzichtspagina’s ook filteren op reizen met gegarandeerd vertrek.

Nieuwsgierig naar onze reizen met gegarandeerd vertrek?

Bekijk hier de reizen