Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Busreizen naar Schotland

Ontdek tijdens een van onze busreizen het prachtige Schotland, het land van prachtige meren en ongeëvenaarde, woeste schoonheid. En natuurlijk van de rijke Schotse geschiedenis. Geniet van prachtige kastelen als Dunrobin Castle, Stirling Castle en Glamis Castle of bijzondere eilanden als de Skerries en de Hebriden. Ook de Orkney Eilanden in het uiterste noorden is bijzonder met zijn eeuwenoude nederzetting Scara Brea. En natuurlijk proeven we tijdens een busreis een glaasje echte Schotse whisky!

Lees meer

Wat Schotland zo leuk maakt


Schotland is gezegend met ongerepte, dramatische landschappen, waaronder (besneeuwde) bergen, diepe lochs (meren) en ruige kusten. Schotland is een paradijs voor natuurliefhebbers en het is een waar feest om daar per bus of wandelend van te mogen genieten. Ook de historische pracht van Schotland is het vermelden waard. Tijdens al onze reizen bezoek je wel een aantal pareltjes die de tand des tijds met verve hebben doorstaan. En zullen we ook de Schotse gastvrijheid niet vergeten? Schotten zijn over het algemeen bijzonder vriendelijke mensen. Tijdens onze reizen krijg je de kans de Schotse cultuur en tradities echt beter te leren kennen. En dat is heel leuk!

Van Edinburgh tot de Schotse Hooglanden


Historische pracht zeiden we? Welkom in Edinburgh, dat zeker behoort tot de mooiste steden in Groot-Brittannië. De hoofdstad is een stad vol geschiedenis, cultuur en architectuur om van te likkebaarden. Met het statige koninklijk kasteel en de talloze pubs die je al struinend over de geplaveide straatjes tegenkomt, is het een stad die het bezoek meer dan waard is. En ben je meer van de wilde schoonheid van de natuur? Bekijk dan eens onze reizen richting de Schotse Hooglanden. Hier kun je wandelen langs de kristalheldere lochs en je héél klein voelen op pad door de heuvelachtige omgeving.

Last-minutes


Overvallen door reislust? Dat kan zomaar gebeuren wanneer je aan Schotland denkt. Wij bieden fantastische busreizen naar Schotland aan, waarbij je het land echt leert kennen. Neem eens een kijkje bij onze last-minutes naar Schotland en bereid je voor op een reis van ‘mystieke’ proporties. Schotland betovert je!