Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Busreizen naar Duitsland

Of je nu een liefhebber bent van statige kastelen, prachtige landschappen, bruisende steden of historische pracht; bij onze Oosterburen kun je het vinden. En een busreis is een ideale manier om dit prachtige land te verkennen! Of je de meeste kilometers nu graag wandelend, fietsend of per bus aflegt, een reis naar Duitsland valt altijd in de smaak!

Lees meer

Wat Duitsland zo leuk maakt


Duitsland is een land dat al jaren tot de populairste bestemmingen hoort. En dat is niet verrassend. Het land ligt letterlijk bij ons om de hoek, maar wanneer je de grens over rijdt, zit je toch overduidelijk in een ander land. Het land is werkelijk bezaaid met fantastische kastelen, stadjes die de middeleeuwen ademen en indrukwekkende kerken. Wie kent de grote Domkerken niet die in diverse grote Duitse steden het middelpunt van de stad vormen? Even buiten de grote steden rijd je al snel het groen in om heerlijk tot rust te komen. En vergeet de gastronomie niet. Schnitzels, braadworsten en pretzels… bij een vakantie in Duitsland hoort immers ook een Duitse maaltijd. En vergeet niet dat de Duitsers fijne buren zijn. De bevolking is erg gastvrij!

Van Moezel tot Sauerland


Duitsland heeft echt een schat aan regio’s om te verkennen. En tijdens onze busreizen zie je altijd de mooiste plekjes. Wat denk je van de welbekende Moezel? De prachtige vallei met zijn glooiende wijngaarden en schattige dorpjes. Een busvakantie naar de Moezel is altijd de perfecte combinatie van rust en schoonheid. Of wat denk je van het prachtige Sauerland? Een wandellocatie bij uitstek. In dit prachtige gedeelte vergaap je je aan de mooie natuur.

Last-minutes


Een last-minute busvakantie naar Duitsland? Doen! Duitsland is een heerlijke last-minute bestemming in alle jaargetijden en wij hebben bijna het hele jaar door mooie aanbiedingen op prachtige bestemmingen. Heb jij dus de reiskriebels gekregen? Neem dan snel eens een kijkje bij onze last-minute reizen naar Duitsland.