Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties Nederland

Ons mooie Nederland, bekend om zijn uitgestrekte polders, schilderachtige meren, en glooiende duinen, biedt zoveel mogelijkheden tot heerlijk wandelen. We kunnen dan misschien niet tot grote hoogtes klimmen, maar voor de rest is er voor iedere wandelliefhebber een pad naar het hart. We nemen je graag mee door ons groene land, langs historische en verborgen steden en geurige bossen.

Lees meer

Korte en langere wandelvakanties


Heb je maar een korte tijd vakantie, wil je niet te lang van huis weg of hou je niet van lange reizen maken? Dan is een wandelvakantie in eigen land ideaal. Wij bieden al wandelvakanties vanaf drie dagen naar prachtige gebieden in Nederland. Stap ’s ochtends in je auto of in de bus en trek in de middag al de wandelschoenen aan voor een prachtige kennismaking met een stukje Nederland dat je misschien nog nooit écht gezien hebt. Van de prachtige Achterhoek tot het heuvelland van Limburg, wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis.

Wandelen met reisleiding of van hotel naar hotel


Bij Oad zit je goed voor individuele wandelvakanties én groepsreizen. Op onze individuele reizen ga je alleen of samen richting een mooie wandelbestemming waar het hotel (of hotels) al voor je geregeld is en de routes al klaar liggen. Je wordt helemaal ontzorgd en kunt daardoor optimaal genieten van de wandelingen. Op onze groepsreizen ga je samen met een aan groep liefhebbers een stukje Nederland (her)ontdekken. Hierbij wandelt een van onze wandelbegeleiders met je mee. Deze kent de streek op zijn/haar duimpje en weet je van alles te vertellen over de geschiedenis van de regio. Je bezoekt lokale hoogtepunten en geniet van een heerlijke verzorging onderweg.

Wandeltips Nederland


Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling in de Achterhoek, de historie van Drenthe ontdekt, de heuvels van Limburg beklimt of de waterrijke provincie Friesland verkent, Nederland biedt wandelaars eindeloos veel mogelijkheden om de natuur en cultuur van het land te ervaren. Ga naar buiten, adem de frisse lucht in en laat je betoveren door de schoonheid van Nederland tijdens je wandelavontuur. Wij bieden reizen aan in diverse provincies. Nederland is te mooi om niet eens per voet te ontdekken!