Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Rondreis Italië

Italië is het land van kunst, geschiedenis, gastronomie en adembenemende landschappen. Niet voor niets staat het jaarlijks bovenaan het verlanglijstje van vele reizigers. Een rondreis door dit prachtige land is een reis vol ontdekkingen en avonturen. Er is geen betere manier om dit charmante land beter te leren kennen. Geniet tijdens jouw rondreis met Oad van alles wat het ‘land van de laars’ te bieden heeft en reis mee met je Oad ‘Famiglia’!

Lees meer

Van Sicilië tot Sardinië


Italië is een land van diversiteit, en een rondreis geeft je de kans om deze verscheidenheid te ervaren. Van het zuidelijke eiland Sicilië tot het schilderachtige Sardinië in het westen:

Sicilië:


Het grootste eiland in de Middellandse Zee biedt een fascinerende mix van culturen, van de Grieken en Romeinen tot de Arabieren en Normandiërs. Verken de oude stad Syracuse, bewonder de majestueuze Etna-vulkaan en proef heerlijke Siciliaanse gerechten zoals cannoli en arancini.

Sardinië:


Dit eiland staat bekend om zijn ongerepte natuur, witte zandstranden en mysterieuze Nuraghe-torens. Ontdek de Costa Smeralda en geniet van de unieke sfeer in de pittoreske vissersdorpjes.

Land van geschiedenis en cultuur


Verwacht jij van een rondreis meer dan alleen wat zonneschijn en natuur? Stap dan in voor een ware reis in de tijd. Italië is de bakermat van de Renaissance en heeft een schat aan meesterwerken voortgebracht. Je ziet het hier in de huizen, musea en kerken. Geniet van prachtige gebouwen die stammen uit de Romeinse tijd en verken oude ruïnes. Maar geniet natuurlijk ook van de hedendaagse cultuur. De Italianen genieten zoveel mogelijk van het leven en tijdens een vakantie werkt dat aanstekelijk. Ontdek tijdens een rondreis meer over de bruisende cultuur en ‘do like the Italians do’.

Boek je rondreis bij Oad


Klaar om die schatkist van geschiedenis, cultuur en prachtige landschappen te openen? Boek dan nu een geweldige rondreis van Oad. Wij gidsen je met liefde door dit prachtige land. Onze reisleiders kunnen je de mooiste verhalen vertellen en we weten precies waar je de beste foto’s kunt maken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je in mooie Italiaanse hotels slaapt. In onze bus geniet je pas echt van het prachtige Italië!