Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Riviercruises

Riviercruises zijn een unieke manier om te reizen, waarbij de reis zelf een bestemming is. In plaats van snelwegen en luchthavens, reis je op rustige rivieren en ervaar je de natuurlijke en culturele pracht van de omgeving. Terwijl je langzaam langs majestueuze rivieren vaart, geniet je van comfortabele accommodaties, heerlijke gerechten en fascinerende excursies naar historische steden en charmante dorpjes.

Lees meer

Riviercruises over Donau, Moezel en Rijn


De Donau, Moezel en Rijn behoren tot de meest iconische rivieren van Europa en zijn geliefde bestemmingen voor riviercruises.

Donau:

De Donau slingert door prachtige landschappen en doorkruist indrukwekkende steden zoals Wenen, Boedapest en Praag. Je kunt genieten van de charmante sfeer van middeleeuwse stadjes en de majestueuze schoonheid van de Wachau-vallei.

Moezel:

De Moezel staat bekend om zijn betoverende wijnstreek en pittoreske dorpjes. Bezoek steden als Trier en Koblenz terwijl je langs de meanderende Moezel vaart. Proef de lokale Riesling-wijnen en bewonder de wijngaarden op de steile heuvels.

Rijn:

De Rijn biedt een reis door romantische kastelen, wijngaarden en charmante Rijnvallei-dorpjes. De Lorelei-rots en de stad Keulen zijn enkele van de hoogtepunten langs deze beroemde rivier.

Opstappen in o.a. Arnhem


Diverse riviercruises vertrekken vanuit Arnhem. Lekker centraal gelegen in Nederland en dus een ideaal vertrekpunt.

Boek je riviercruise bij Oad


Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension. Je ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De vriendelijke en gastvrije bemanning staat bovendien gedurende de hele vaart voor je klaar. Zij maken van jouw riviercruise een waar feestje. Zo wordt ook geregeld voor de nodige entertainment gezorgd. Gezellig! Aan boord geniet je bovendien van alle luxe die je je maar wensen kunt. Op de luxe cruiseschepen die jou van hoogtepunt naar hoogtepunt varen vind je je een mooie slaapkamer, eetzalen en buitenruimtes. Op sommige cruises kun je zelfs van massages genieten!