U bevindt zich hier HomeRiviercruises

Riviercruises

Oad biedt schitterende riviercruises over de Europese rivieren aan. Bijvoorbeeld onze Rijncruises over de indrukwekkende Rijn en haar mooie zijrivier de Moezel. Maar ook een Donaucruise ontbreekt niet aan ons cruiseaanbod.

Nederland leent zich ook uitstekend voor een riviercruise, met de Rijn, het IJsselmeer of de Waddenzee. U ervaart Nederland op een unieke wijze vanaf het water. Comfortabel reizen, uitstekende verzorging en gezellige sfeer aan boord maken van onze cruises een bijzondere ervaring.Alle riviercruises zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Dit om ervoor te zorgen dat, zodra u aan boord stapt, u kunt beginnen met genieten. Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension, uw ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De vriendelijke en gastvrije bemanning staat altijd voor u klaar, zij maken van uw riviercruise een waar feest. Ook voor de nodige entertainment en (live) muziek is gezorgd.

Bekijk hier alle vaarroutes van onze cruises over de Europese rivieren. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een cruise voor u tussen zit!

Lees meer