U bevindt zich hier HomeRiviercruises

Riviercruises

Oad biedt schitterende riviercruises over de Europese rivieren aan. Bijvoorbeeld onze Rijncruises over de indrukwekkende Rijn en haar mooie zijrivier de Moezel. Maar ook de Donaucruise ontbreekt niet aan het cruiseaanbod met de Cruise Parels van de Donaudelta nieuw in ons programma. Ook nieuw in ons aanbod is de Wolgacruise.

Er zijn diverse inscheeplocaties, zo hebben we o.a riviercruises vanaf Rotterdam, Amsterdam en Passau. Uiteraard verzorgd Oad de bustransfer voor de inscheep- en of uitscheeplocatie in Duitsland. Nederland leent zich ook uitstekend voor een riviercruise, met de Rijn, de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. U ervaart Nederland op een unieke wijze vanaf het water. Wilt u eens een stedentrip per cruise ervaren dan boekt u voor onze Stedencruise Nederland & België. Dit is de ultieme combinatie, het bezoeken van steden en altijd uw vertrouwde hotel binnen handbereik! Comfortabel reizen, uitstekende verzorging en gezellige sfeer aan boord maken van deze cruise een bijzondere ervaring.

Alle riviercruises zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Dit om ervoor te zorgen dat, zodra u aan boord stapt, u kunt beginnen met genieten. Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension, uw ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De vriendelijke en gastvrije bemanning staat altijd voor u klaar, zij maken van uw riviercruise een waar feest. Ook voor de nodige entertainment is gezorgd, elke avond (live) muziek.

Bekijk hier alle vaarroutes van onze cruises over de Europese rivieren. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een cruise voor u tussen zit!

Lees meer