Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wintersport in Canada

Wintersport in de Canadian Rockies. Dat betekent rust en ruimte, 100% sneeuwzekerheid, prachtige landschappen en sneeuwkwaliteit waar we in Europa simpelweg niet aan kunnen tippen. In het Canadese Edmonton en Jasper kun je als winterliefhebber helemaal los. Hét (betere) alternatief voor de Alpen? Ga dat vooral zelf ontdekken! Boek nu bij Oad een onvergetelijke 9-daagse reis naar het sneeuwwitte Jasper of Edmonton, inclusief hotel, skipas, vlucht en transfers vanaf slechts 1359,-!

Lees meer

Meer dan wintersport alleen


Ice Climbing? Een spannende Wildlife-tour of een heuse ski-safari? De meest frisse aanwinst in ons assortiment is er eentje voor de avonturiers. In het prachtige Canada kom je als winterliefhebber niets tekort. Van de beroemde 'poedersneeuw' tot de idyllische uitzichten over de Rocky Mountains; onze reis naar Canada is een ware winterdroom. Geniet naast het skiën of snowboarden van de meest onvergetelijke excursies, zoals een Wildlife tour door de ongerepte natuur. Of daag jezelf uit en ga ijsklimmen! Ook een Canyon Walk of een heerlijke Food Tour behoren tot de mogelijkheden.

De beste poedersneeuw


Poedersneeuw. Het klinkt de ware wintersporter als muziek in de oren. Deze luchtige, droge sneeuw vind je in Europa niet vaak. De stuivende, zachte sneeuw in Jasper is trouwens net zo fijn voor de beginnende wintersporter. Het voelt alsof je over het sneeuw zweeft. Dat moet je gewoon zelf eens gaan ervaren!

Boek je wintersport bij Oad


Ga jij de winterreis van je leven boeken? Dan kun je bij ons kiezen uit negen verschillende reizen. Van heerlijk comfortabel tot zeer luxe. Daarbij kun je ook nog eens kiezen voor een skisafari waarbij je Jasper, Lake Louise en Banff bezoekt. En wil je graag ook meer van de bruisende steden Jasper en Edmonton ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij onze City & Ski-vakantie!