Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties

Een wandelvakantie? Dat is voor velen de combinatie van actief bezig zijn en veel zien. Geniet op de meest ontspannen manier van schitterende landschappen en vergezichten. Ga met ons wandelen op de mooiste locaties in Europa. Wij bieden wandelvakanties waarbij je eigenlijk alleen maar hoeft te kiezen in welke regio je graag gaat wandelen. De rest nemen we je lekker uit handen. De mooiste routes kennen wij, een fijn hotel regelen we ook. En we zorgen ervoor dat je de meest interessante hoogtepunten ziet! Wandelen is heerlijk. Het is inspannend en ontspannend op hetzelfde moment. Vaak vergeet je dat je op onze wandelvakanties eigenlijk heel sportief bezig bent. Daarbij is wandelen ‘slow’ genieten. Het beekje dat je passeert, het ‘mauwende’ geluid van een buizerd in een boomtop; je geniet er optimaal van en staat gemakkelijk even stil om er een foto van te maken. Tot slot kun je bijna overal wandelen. Zandpaadjes of wat steentjes op de weg? Waar het voor een fietser of automobilist lastig wordt, kun jij er prima wandelen. En laat nou net dit soort weggetjes leiden naar de mooiste plekjes!

Lees meer

Oad wandelreizen


Bij Oad kun je kiezen uit drie soorten wandelvakanties. Per groep, individueel of op een evenement. Op onze groepsreizen reis je samen met andere wandelliefhebbers per bus naar een prachtige wandelbestemming. Daar geniet je onder begeleiding van een ervaren wandelbegeleider van schitterende wandelingen. Het leuke van onze wandelvakanties is dat je daarbij ook de lokale hoogtepunten niet overslaat. Je boekt dus altijd meer dan slechts een wandelreis.

Ook onze individuele wandelvakanties brengen je naar prachtige plekjes. Maar het grote verschil is: dan rijd je er zelf heen met eigen vervoer en (eventuele) medereiziger(s). Je arriveert in een fijn hotel en kunt met behulp van onze routes heerlijk de omgeving gaan verkennen zonder ergens aan te hoeven denken. Wanneer je van hotel naar hotel wandelt wordt zelfs je bagage voor je vervoerd!

Houd je wel van een uitdaging? Oad organiseert regelmatig mooie wandelevents waaraan je kunt deelnemen. Denk aan de Wandel 4-daagsen. Op prachtige bestemmingen kun je kilometers maken in het schitterende Marbella of Mallorca. In een feestelijke setting wandel je voor een heuse medaille. Leuk om eens mee te maken!

Heerlijk wandelen in Europa


Onze wandelreizen brengen je naar diverse bestemmingen in Europa. Van het bergachtige Oostenrijk of het groene Engeland tot bestemmingen in eigen land. Ook in Nederland kun je immers heerlijk wandelen! En dat doe je lekker op een niveau dat bij je past. Bij Oad geven we per wandelreis namelijk aan wat het wandelniveau is. Ben je iemand met weinig ervaring in langere wandelingen? Begin dan eens bij het eerste niveau. Wat meer gevorderden kunnen rustig een niveau hoger proberen. Onze reizen zijn altijd goed te doen voor mensen met een goede basisconditie. Echte kilometer-uitdagingen vind je vooral in onze vierdaagsen.

Onze wandelvakanties: top georganiseerd


Wat voor wandelreis je ook kiest, reken erop dat onze reizen goed georganiseerd zijn. Onze accommodaties zijn altijd goed en wanneer je met een groep op stap gaat, is het heerlijk om met onze wandelbegeleider de omgeving te verkennen. Is een georganiseerde wandelvakantie iets voor jou? Neem snel eens een kijkje in ons aanbod.