Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Rondreis Noorwegen

De allermooiste plekjes van Noorwegen? Die ontdek je vanuit onze comfortabele bus én samen met een van onze vakkundige reisbegeleiders. Ontdek de verborgen schatten van dit prachtige land, verbaas je over de rust en ruimte die je er kunt vinden en de wonderschone natuur. Wij nemen je met liefde mee naar dit fantastische vakantieland. Noorwegen heeft ons hart gestolen!

Lees meer

Prachtige busreizen door Noorwegen


Nu vraag je je misschien af: wat is nu de beste manier om Noorwegen te verkennen? Nou, wij weten het wel. In onze comfortabele bus is het genieten geblazen. Terwijl jij lekker achterover zit met een kopje koffie geniet je optimaal van het adembenemende landschap. Je bespreekt de prachtige meren die je onderweg tegenkomt met je reisgenoten en hoort onderweg meer over de boeiende geschiedenis van de streek waarin je rijdt.

Waarom naar Noorwegen?


Er zijn wel honderd redenen om naar Noorwegen af te reizen. Dit fantastische land heeft zoveel te bieden! Maar enkele reden springen er wel uit:

Natuurlijke pracht


Noorwegen staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Van besneeuwde bergtoppen en diepe fjorden tot weelderige bossen, uitgestrekte meren en imposante watervallen. Slechts een zeer klein deel van Noorwegen is bebouwd. De rest is één en al natuurspektakel. Wanneer je een reis naar Noorwegen overweegt, moet je echt een natuurliefhebber zijn.

Cultuur en geschiedenis


Noorwegen heeft een rijke geschiedenis en een cultuur die je kunt ontdekken in de diverse historische steden. Het mooie van de steden in Noorwegen dat ze eigenlijk nooit ‘druk’ of ‘massaal’ aanvoelen. Je kunt hier altijd in rust genieten van musea en andere hoogtepunten. En natuurlijk denken we bij Noorwegen ook aan de tijd van de Vikings.

Lokale gastronomie


Proef de lekkere Noorse keuken en ontdek de interessante eetgewoonten onderweg. Verse vis staat hier natuurlijk regelmatig op het menu, maar er is veel meer te ontdekken!

Boek je rondreis bij Oad


Klaar om de ongeëvenaarde schoonheid van Noorwegen te ervaren? Boek dan nu een prachtige rondreis bij Oad. Onze ervaren gidsen laten je het mooiste van het mooiste zien, terwijl jij lekker ontspannen van al die pracht kunt genieten. Naar Noorwegen met Oad is een geweldige avontuur. Laat dat avontuur maar snel beginnen!