Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Excursiereizen per bus

Onze excursiereizen zijn de leukste manier om een vakantiebestemming echt te leren kennen. Op een excursiereis ga je per bus (of soms per vliegtuig) naar je vakantiebestemming. Je komt aan in je fijne hotel dat ook de uitvalsbasis is voor de leukste uitstapjes. Met je chauffeur (meestal) als reisleider ga de mooiste bezienswaardigheden in de regio ontdekken. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke hoogtepunten je niet mag missen!

Lees meer

Ontdek de lokale hoogtepunten en cultuur


Het leukste van een excursiereis per bus? Naast de gezelligheid onderweg is dat natuurlijk dat je de regio waarin je verblijft echt leert kennen. Het is een unieke manier om iets van de bestemming van jouw keuze te zien. En dat allemaal met het gemak en comfort van onze bus. Luister tijdens de uitstapjes naar fascinerende verhalen, proef lokale lekkernijen of kom meer te weten over de geschiedenis. Je gaat vaak met een extra ‘tas’ vol bagage weer naar huis! Bovendien voelen onze excursiereizen echt als vakantie. Dankzij de zorgvuldig planning is er voldoende ruimte voor ontspanning tussen de uitstapjes door.

Van Engeland tot Spanje


Onze excursiereizen brengen je door heel Europa. Want op alle plekken in Europa is wel wat moois te ontdekken. Van prachtige excursies naar Engeland, waarin je meer leert over de boeiende geschiedenis tot zonnige excursies door Spanje. Van het prachtige noorden tot het soms nog wat onontdekte oosten van Europa. Wij brengen je overal heen in onze heerlijk comfortabele bus. En we zorgen ervoor dat je uitgerust maar ook vol ervaringen en verhalen weer terugkomt.

Last-minutes


Ook zin in zo’n leuke excursiereis met Oad? Neem eens een kijkje in ons aanbod. Kies je favoriete bestemming, ontdek welke excursies jij mee kan maken op deze reis en boek die reis! Op reizen die kort voor vertrek zitten ontvang je soms zelfs nog een leuke last-minute korting.