Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Lastminute rondreizen

Bij Oad zit je goed voor lastminute rondreizen met een korting tot wel € 150 per persoon! Boek nu en vertrek al binnen enkele weken voor een rondreis die je je de rest van je leven gaat herinneren. Wij bieden regelmatig lastminute rondreizen naar bijvoorbeeld Schotland of Noorwegen. Nu boeken en snel vertrekken. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

Lees meer

Onze lastminute bestemmingen


De mooiste bestemming bepalen voor je lastminute rondreis? Dat is altijd moeilijk en hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je graag heen wilt. Een lastminute rondreis door Oost-Europa? Dat is vaak genieten van de verrassende cultuur, het prachtige landschap en de interessante geschiedenis. Terwijl je op lastminute rondreis door Noorwegen echt in een natuurwalhalla terechtkomt. Wij hebben een breed aanbod lastminute rondreizen. Neem dus gerust even een kijkje.

Lastminute pakketreizen bij Oad


Bij ons vind je lastminute pakketreizen waarbij je je tijdens je rondreis geen zorgen hoeft te maken over je slaapplaats of ontbijt. Je wordt op onze rondreizen geheel in de watten gelegd en diverse excursies zijn vaak inclusief.