Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Winterreizen

Onze winterreizen bieden je een geweldige kans om het koude seizoen op de leukste manier te ervaren. Wanneer Koning Winter zijn intrede doet, zoeken wij de allermooiste gebieden in Europa op én daarbuiten voor een winterreis vol kou én warmte, gezelligheid, natuur en nog veel meer. We bieden prachtige winterreizen in onder meer Oostenrijk, Duitsland en zelfs Canada. Neem snel een kijkje in ons aanbod en laat je verrassen!

Lees meer

Wandelen, langlaufen of wintersporten


Kies je voor een winterreis van Oad? Dan mag je kiezen of je gaat langlaufen, wandelen, wintersporten of een leuke excursiereis gaat doen.

Winterwandelen


Winterwandelen biedt een heel nieuwe kijk op de natuur. Terwijl je de stilte omarmt en de frisse lucht inademt, geniet je van het prachtige landschap, de gezelligheid met de andere wandelaars en natuurlijk het fysieke gedeelte. Wandelen is inspannend én ontspannend tegelijkertijd. En wat is het heerlijk om na een fijne winterwandeling weer op te warmen met een kop koffie of thee.

Langlaufen


Langlaufen is een heerlijke oefening die helemaal niet zo moeilijk is om te leren. Je werkt aan je uithoudingsvermogen en spierkracht, maar eigenlijk kan iedereen het leren. Op onze langlaufreizen gaan we samen de prachtige loipes ontdekken.

Wintersport


Oad zou Oad niet zijn als we niet de allermooiste plek zouden uitzoeken voor een wintersportvakantie. In het prachtige Canada geniet je daarnaast van meer dan alleen skiën of snowboarden. Je kunt genieten van veel meer winterse activiteiten in de Canadian Rockies.

Winterse excursiereizen


Ieder jaar bieden we weer een aantal heerlijke excursiereizen aan in de winter. Je maakt leuke wandelingen door mooie plaatsjes en stopt bij lokale hoogtepunten. Het zijn reizen die bol staan van de gezelligheid!

Genieten van de winterzon


Voor wie de kou liever vermijdt, bieden winterzonvakanties een welkome ontsnapping. Onze winterzon wandelvakanties brengen je naar zonnige bestemmingen waar de temperatuur zomaar een graad of 15 tot 20 warmer kan zijn dan in Nederland. Op deze individuele reizen geniet je van de prachtige natuur, mooie hotels en natuurlijk fantastische routes.

Boek je reis bij Oad


Ook zin in onvervalste winterpret op één van onze winterreizen? Vanaf het einde van de zomer boek je zo’n heerlijke winterreis bij Oad. Je mag rekenen op een goed verzorgde reis en een winterse herinnering voor het leven!