Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Fietsvakanties Oostenrijk

Oostenrijk kennen we natuurlijk van de prachtige natuur. Indrukwekkende bergen, grasgroene valleien en diepblauwe meren. Het maakt Oostenrijk de perfecte bestemming voor een heerlijke fietsvakantie. Bij Oad bieden we perfect georganiseerde fietsvakanties naar Oostenrijk aan. Voor ervaren fietsers én voor fietsers die het eerst op fietsvakantie gaan.

Lees meer

Fietsen door Karinthië en het Zillertal


Kies uit één van onze fantastische fietsvakanties in Oostenrijk. Het land belooft je een prachtige reis door de frisse buitenlucht en enkele gebieden zijn echt spectaculair. We lichten er graag even twee voor je uit:

Karinthië


Fietsen door Karinthië voert je door de zonnige zuidelijke regio van Oostenrijk. Dit gebied staat bekend om zijn milde klimaat en prachtige landschappen. Je fietst langs glinsterende meren en charmante stadjes.

Het Zillertal


Het Zillertal, gelegen in Tirol, is een paradijs voor fietsers. Hier vind je talloze paden en routes die je langs adembenemende berglandschappen voeren. Je vindt er ook voldoende leuke dorpjes om even af te stappen voor een pauze.

Individueel of in een groep


Ontdek ons ruime aanbod aan fietsvakanties in Oostenrijk waarbij je kunt kiezen of je er graag zelf (of samen) op uit gaat of samen met ons. Dat betekent: met een gezellige groep en een ervaren chauffeur. En op enkele reizen met een vakkundig fietsbegeleider die jou vanaf het zadel het mooiste van de regio laat zien.

Waarom fietsen in Oostenrijk?


Fietsen in Oostenrijk biedt een perfecte balans tussen avontuur, natuurlijke schoonheid en cultuur. Bij Oad houden we bij het samenstellen van onze fietsvakanties rekening met alle drie. Ga mee naar Oostenrijk als je houdt van:

Adembenemende Landschappen


Oostenrijk staat bekend om zijn prachtige landschappen, rust en ruimte. Fietsen in deze omgeving betekent dat je omringd bent door natuurlijke schoonheid.

Cultuur en Gastvrijheid
Tijdens je fietstochten in Oostenrijk kun je pittoreske dorpjes verkennen, historische bezienswaardigheden bezoeken en genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid.
Diverse Routes
Of je nu van rustige tochten langs meren houdt, uitdagende bergtochten wilt maken of liever door historische stadjes fietst, Oostenrijk biedt een verscheidenheid aan routes en onvergetelijke ervaringen.