Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Duitsland

Duitsland is een land van uitersten, met bruisende metropolen, pittoreske dorpjes, uitgestrekte bossen en majestueuze bergen. Of je nu houdt van cultuur, geschiedenis, natuur of culinair genot, Duitsland heeft voor ieder wat wils. Wanneer je door Duitsland reist verandert het landschap steeds weer. Het maakt Duitsland al jarenlang populair onder onze reizigers.

Lees meer

Vier redenen voor een vakantie in Duitsland


Heb jij Duitsland al eens overwogen als vakantieland? Hoewel het letterlijk naast de deur is, is er nog zoveel te ontdekken. Wij geven je graag vijf redenen om eens naar Duitsland op vakantie te gaan.

Diversiteit van Landschappen:


Duitsland biedt een gevarieerd landschap, van de glooiende heuvels in het noorden tot de bergen in het zuiden en prachtige meren en bossen.

Cultuur en Geschiedenis:

Verken middeleeuwse steden zoals Rothenburg ob der Tauber, historische kathedralen en kastelen, en leer meer over Duitslands rijke geschiedenis.

Duits genieten:


Duitsland staat bekend om zijn traditionele gerechten, zoals bratwurst, pretzels en schnitzels. Vergeet niet te genieten van de lokale bieren en wijnen.

Vriendelijke Bevolking:


De Duitsers zijn gastvrij en vriendelijk en dat merk je onderweg. De hotels zijn altijd dik voor elkaar en Duitsers staan graag voor je klaar.

Dicht bij huis


Een paar van de mooiste streken van Duitsland zijn binnen handbereik. In enkele uurtjes geniet je van prachtige regio’s en voel je je al helemaal op vakantie. Ontdek de prachtige Moezel of de Eifel of doorkruis dit prachtige land en zoek de indrukwekkende bergen op!

Met Oad naar Duitsland


Wordt Duitsland jouw volgende bestemming? Bij Oad zit je goed voor een uitgebreid aanbod aan prachtige reizen richting de Oosterburen. Van geheel verzorgde fietsvakanties tot interessante excursiereizen. Per groep of individueel. Aan jou de keuze!