Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Luxe busreizen

Wil je een land of regio uitgebreid leren kennen tijdens je vakantie, in een kleine groep reizen van maximaal 34 personen én een reisleider die je gedurende je gehele vakantie de mooiste plekken laat zien? Ontdek onze Excellent busreizen. Op deze uitzonderlijke reizen beleef je in optimale luxe de reis van je dromen. Onze luxe busreizen gaan vaak naar bestemmingen die je echt een keer gezien moet hebben. Een hele ervaring rijker kom je weer thuis.

Lees meer

Onze Excellent bus


Eén van de grote voordelen van onze Excellent reizen is de fantastische bus waarin je reist. ‘Een 5-sterren hotel op wielen’, noemde één van onze gasten het ooit. Daar doen we het voor! Dankzij de fijne beenruimte, de heerlijke stoelen en ruim verstelbare rugleuning en voetsteun mag je er zeker van zijn dat je gedurende de hele reis goed zit. Maar in onze Excellent bus geniet je ook van Wi-Fi onderweg, een webcam om mee te kijken met de route, een gelijkvloers toilet en zelfs een heus keukentje met onder meer koelkast en koffie- en theezetfaciliteiten. Dat is reizen in optimale luxe en comfort.

Italië, Oostenrijk en veel meer


Ook de bestemmingen van onze meest luxe reizen zijn bijzonder. Veel van dit soort reizen zijn de zogenaamde Grand Tours. Dit zijn reizen waarbij je uitgebreide kennismaakt met de bestemming van jouw keuze. Je bezoekt de mooiste steden, hebt voldoende vrije tijd om van de prachtige omgeving te genieten, maakt leuke en interessante excursies en slaapt soms in bijzondere hotels. Deze reizen gaan van het prachtige Italië of Oostenrijk tot reizen waarbij je met geluk het Noorderlicht te zien krijgt, dolfijnen kunt spotten of op je reis door verschillende landen komt. Onvervalste natuur- en cultuurreizen!

Last-minutes


Zin om eens een bestemming van je bucketlist te schrappen en de reis van je leven te maken? Stap gerust in voor een prachtige reis. Bekijk ons ruime aanbod en ontdek jouw favoriete bestemming. En wie weet hebben we nog een leuke last-minute waarop je een mooie korting krijgt. Op naar een onvergetelijke reis!