Zoek hier naar je reis of bestemming

Kerstmarktreizen

Stap in bij Oad voor een uniek kerstweekend en geniet op de allermooiste kerstmarkten van Duitsland van de sfeervol versierde kraampjes, regionale lekkernijen en handgemaakte geschenken. Onze kerstmarktreizen zijn een must voor de ware kerstliefhebber, dus wees er snel bij! Ontdek nu onze unieke 3-daagse reizen waarbij je helemaal wordt ondergedompeld in kerstsfeer op de diverse kerstmarkten die we bezoeken. Neem je warme jas, handschoenen en sjaal mee en reis met ons mee. Of verras iemand anders met een onvergetelijk kerstcadeau!

Lees meer

Een kerstweekend met Oad


Kerstmarkten zijn al eeuwenlang een traditie in Europa en trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. De charme van deze markten ligt in de nostalgische sfeer die ze oproepen, de schitterende handgemaakte ambachten en de warme glühwein die je kunt proeven terwijl je door de met lichtjes versierde straten dwaalt. Oad begrijpt de magie van kerstmarkten en biedt speciaal samengestelde reizen om je de kans te geven deze prachtige traditie te ervaren. Onze kerstmarktreizen zijn ontworpen om je onder te dompelen in de kerstsfeer en je de kans te geven te genieten van de unieke tradities en lekkernijen van elke stad die we tijdens een heerlijk lang weekend bezoeken.

Bezoek drie prachtige kerststeden


Tijdens onze kerstmarktreizen bezoek je drie kerstmarkten in kerststeden die tot de mooiste kerststeden behoren. Onze kerstmarktreizen zijn top verzorgd en scherp geprijsd. Heerlijk om jezelf cadeau te doen of iemand anders!