Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Achtbanen in Disneyland Parijs

Duik in sensationele avonturen

Ben je klaar voor een rollercoaster van opwinding en sensatie? Disneyland Paris heeft een indrukwekkende selectie achtbanen die de harten van avonturiers sneller laten kloppen. Stap in en ervaar de ongeëvenaarde mix van adrenaline, verbeelding en magie die alleen Disneyland Parijs kan bieden!

Ben je klaar voor een rollercoaster van opwinding en sensatie? Disneyland Paris heeft een indrukwekkende selectie achtbanen die de harten van avonturiers sneller laten kloppen. Stap in en ervaar de ongeëvenaarde mix van adrenaline, verbeelding en magie die alleen Disneyland Parijs kan bieden!

Disneyland Paris - Indiana Jones and the Temple of Peril - Attractie
Disneyland Paris - Star Wars Hyperspace Mountain attractie
Disneyland Paris - Big Thunder Mountain meer aanzicht

Star Wars Hyperspace Mountain

Voor degenen die de grenzen van de ruimte willen verkennen, is Star Wars: Hyperspace Mountain een absolute must. Neem plaats in de futuristische raket en zoef door de donkere kosmos met verbluffende visuele effecten en onverwachte wendingen. Laat de zwaartekracht achter je tijdens dit intergalactisch avontuur naar Mars!

Lees meer

Big Thunder Mountain

Laat de stoomtrein je meenemen op een wilde rit door de mysterieuze mijnen van Big Thunder Mountain. Deze mythische achtbaan slingert langs indrukwekkende rotsformaties en mijnen, duik in verlaten tunnels en beleef een wildwestavontuur vol opwinding. Voor avonturiers van alle leeftijden!

Lees meer

Indiana Jones and the Temple of Peril

Stap in de voetsporen van de legendarische archeoloog Indiana Jones en waag je aan de Temple of Peril. De achtbaan neemt je mee door een verloren tempel, waar gevaarlijke bochten, scherpe afdalingen en onverwachte hindernissen op de loer liggen. De attractie dompelt je onder in een prachtig thematisch decor met weelderige jungleomgevingen en authentieke tempelarchitectuur en biedt een adembenemende ervaring die je hart sneller doet kloppen. Durf jij deze archeologische uitdaging aan te gaan?

Lees meer

Crush's Coaster

Voor een unieke draai aan het traditionele achtbaanavontuur, ga naar Crush's Coaster. Stap in een schelp en duik in de oceaanwereld van Finding Nemo. De attractie biedt een unieke 4D-beleving die zintuigen prikkelt en gasten meeneemt naar een andere dimensie. Crush's Coaster combineert het beste van visuele effecten, geluid en beweging. Draai en tol rond terwijl je geniet van de onderwaterpracht en de spanning van een onvoorspelbare reis. Voel de opwinding terwijl je door draaikolken en bochten glijdt, allemaal ondergedompeld in de magie van de oceaan. Een avontuur dat de hele familie betovert!

Lees meer
Crush's Coaster

RC Racer

Bereid je voor op een razendsnelle en opwindende achtbaanervaring met RC Racer in Disneyland Parijs. Deze unieke attractie, geïnspireerd door het op afstand bestuurbare speelgoed, neemt avonturiers mee op een spectaculaire rit op een gigantische halfpipe. De racewagen raast heen en weer, omhoog en omlaag, en geeft je het gevoel alsof je zelf de bestuurder bent van dit reusachtige, op afstand bestuurbare speelgoed. Ben jij klaar voor een ultieme adrenalinekick?

Lees meer
Walt Disney Studios Park - RC Racer

Avengers Assemble: Flight Force

Avengers Assemble: Flight Force neemt je mee op een epische missie hoog boven Avengers Campus. Voel de wind in je haren terwijl je opstijgt naast iconische helden zoals Iron Man en Thor. Dit interactieve vliegavontuur biedt een unieke combinatie van technologie en verhaal, waardoor je zelf een rol speelt in de heldhaftige strijd tegen het kwaad. Het indrukwekkende "Avengers Headquarters" dient als vertrekpunt voor Flight Force en dompelt je onder in de futuristische wereld van Marvel.

Lees meer
Walt Disney Studios Park - Avengers Assemble Flight Force

Maak je klaar voor dit avontuur!

Mis de kans niet om de achtbanen van Disneyland Parijs te ervaren. Boek vandaag nog jouw vakantie en maak je klaar voor spanning, sensatie en onvergetelijke momenten. Ontdek de wereld van betovering en opwinding – waar avontuur altijd om de hoek ligt!

Dit wil je toch niet missen?

Bekijk hier onze aanbiedingen

Bekijk ook andere attracties in Disneyland Parijs