Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Fietsvakanties Nederland

Nederland staat bekend om zijn uitgestrekte fietspaden, schilderachtige landschappen en charmante dorpen, waardoor het een perfecte bestemming is voor fietsliefhebbers. Fietsvakanties in Nederland bieden een geweldige kans om je eigen ‘achtertuin’ te verkennen en te genieten van de schoonheid van onze eigen provincies. Waarom zou je een heel eind rijden voor een fietsvakantie terwijl ons eigen land bezaaid ligt met fantastische routes?

Lees meer

Prachtige routes in diverse provincies


In welke provincie ga jij graag fietsen? Trap je graag door de uitgestrekte bossen in Gelderland of Drenthe? Langs de meren en kanalen in Friesland of juist door de heuvelachtig omgeving in Zuid-Limburg? Bij Oad kies je uit een uitgebreid aanbod aan fietsreizen. Je kunt in vrijwel iedere provincie wel een mooie fietsreis vinden. En als we iets zeker weten:

Nederland heeft een prachtige natuur


Nederland heeft een gevarieerd landschap, van uitgestrekte polders en weelderige bossen tot schilderachtige meren en kustlijnen.

En een ongeëvenaard fietsnetwerk


Nederland heeft een van de meest uitgebreide fietsnetwerken ter wereld, met goed gemarkeerde routes en knooppunten. Daar mogen we trots op zijn!

En ook nog cultuur en geschiedenis


Hadden we het al gehad over onze rijke cultuur en geschiedenis? Als je denkt dat je alles over ons eigen land al weet, stap dan eens op de fiets. Onderweg leer je een heleboel bij!

Fiets van hotel naar hotel


Wil je graag kilometers maken door de mooie landschappen en zoveel mogelijk van de omgeving zien? Dan is het een goed idee om een reis te boeken waarbij je in meerdere hotels verblijft. Je fietst dan iedere dag een compleet andere route.

Boek je fietsvakantie bij Oad


Lekker onbezorgd op fietsvakantie in eigen land en weten dat alles goed zit? Boek je fietsvakantie dan bij Oad. Wij zorgen ervoor dat je écht toerist in eigen land voelt. We regelen de fijnste hotels voor je die ook nog eens perfect aansluiten op je route. Je bagage wordt voor je vervoerd en onze specialisten hebben een paar fantastische routes voor je in gedachten.