Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Bij Oad zit je goed

Bij Oad zit reizen in ons gele hart. Al honderd jaar bieden we reisliefhebbers vakanties om te herinneren. Ons hart klopt voor kwaliteit, ontspannen reizen en een stapje extra doen. Oad is:

Al 100 jaar specialist in busreizen

Wij zijn specialist in busreizen en we zijn al een eeuw onderweg. We hebben onderweg veel ervaring opgedaan. Daarom weten we als geen ander hoe een perfect georganiseerde busvakantie eruitziet.

Bekend door de unieke reisprogramma’s

Eén van de belangrijkste redenen dat reizigers graag bij ons boeken is het unieke reisprogramma. Wij laten je met liefde de mooiste plekjes zien op je bestemming en zorgen ervoor dat je uitgerust en met een tas vol mooie herinneringen weer naar huis gaat

Altijd onderweg naar de mooiste bestemmingen

Welke bestemmingen wil jij graag nog eens zien? Wij vervoeren je comfortabel naar de mooiste plekjes in Europa en daarbuiten. Dankzij ons brede aanbod is er voor iedereen een mooie vakantie te vinden.

Boeken met zekerheid

Wij vinden het belangrijk dat je zonder zorgen je vakantie kunt boeken. Daarom bieden we het Oad Zekerheidspakket aan. Daarmee ben je financieel zeker én je zit goed wanneer er voor of tijdens de reis iets gebeurt waardoor je reis moet worden afgebroken.

Genieten met de beste chauffeurs en reisleiders

Onze Nederlandssprekende, ervaren én enthousiaste reisleiders en chauffeurs maken jouw vakantie tot een succes. Ze kennen de cultuur, weten de beste plekjes te vinden en staan gedurende de hele reis voor je klaar!