Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Busreizen naar Italië

Italië is het land van kunst, cultuur, heerlijk eten en prachtige landschappen. Van het Gardameer, ‘catenacciovoetbal’, het Colosseum en de ontelbare pizza’s en pasta’s. Er zijn wel duizend redenen om een prachtige busvakantie in Italië te boeken. En voor een ieder is dat weer anders.

Lees meer

Waarom Italië zo leuk is


Italië is typisch een land waar je altijd terecht kunt voor een prachtige vakantie. Houd je van bergen? Je zit goed in Italië. Zit je liever aan zee of een uitgestrekt meer? Het is te vinden in Italië. Of kom je voornamelijk op je vakantiebestemming om cultuur te snuiven en iets van de geschiedenis te leren? Zoek niet verder. Italië heeft het allemaal. En is het niet fijn om te weten dat je na iedere vakantiedag kunt afsluiten met een werkelijk fantastische maaltijd, geserveerd door iemand uit de gastvrije bevolking?

Van Gardameer tot Bloemenrivièra


Bij Oad zit je goed voor jouw compleet verzorgde reis naar Italië. We hebben een groot aantal busreizen waar je uit kunt kiezen en voor iedereen is er wel iets te vinden. Van een prachtige fietsvakantie langs het Gardameer tot een fantastische busreis naar de Bloemenrivièra. Je kunt vanaf het vroege voorjaar al terecht voor onvergetelijke vakanties en tot aan de kerstdagen rijden wij naar het prachtige Zuiden. Want Italië is niet alleen in de zomer mooi! We bieden in Italië excursiereizen, rondreizen, fietsvakanties en wandelvakanties aan. Overal rijden we met de bus naartoe.

Last-minutes


Een typische bestemming voor een lekkere last-minute? Wij weten het wel. Op onze Italië reizen hebben we regelmatig mooie aanbiedingen. Omdat Italië goed te bereizen is en het weer over het algemeen zeer betrouwbaar, is het een perfecte bestemming als je nog even een heerlijk weekje weg wilt. Neem gerust eens een kijkje bij onze last-minutes naar Italië.