Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties Italië

Italië, het land van de laars, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, kunst, cultuur en niet te vergeten, zijn betoverende landschappen. Het biedt een unieke omgeving voor wandelliefhebbers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid, oude dorpjes en heerlijk eten. We nemen je met liefde een keer mee voor een heerlijke wandelvakantie in dit misschien wat onderschatte wandelland.

Lees meer

Wandelen in Italië


Italië is een land dat de harten van reizigers al eeuwenlang heeft veroverd. Ook onder Nederlanders is Italië een populaire bestemming. Maar dan vooral als zomerbestemming. Zon, zee (of meer) en lekker eten.. En natuurlijk ben je in Italië dan goed. Maar Italië biedt meer: Het biedt een gevarieerd landschap dat alles omvat, van hoge bergketens tot zonovergoten kusten en glooiende wijngaarden. Wandelvakanties in Italië zijn een geweldige manier om deze diversiteit te verkennen en de schoonheid van het land in je op te nemen.

Wandelen met reisleiding


Bij Oad zit je goed wanneer je de pracht van Italië per voet wilt ontdekken. Wij bieden onder meer wandelvakanties waarbij je met onze ervaren reisleider het land gaat verkennen. Trek je wandelschoenen aan in het land van de laars en ontdek de mooiste wandelregio’s samen met andere liefhebbers. Natuurlijk wandelen we de mooiste routes, maar we genieten natuurlijk net zo van de regionale hoogtepunten, het lekkere zonnetje en het heerlijke eten.

Ontdek ook de Wandelvierdaagse Toscane


Ga jij graag in Italië wandelen én hou je van een uitdaging? Eens per jaar organiseert Oad de Wandelvierdaagse in Toscane! In deze prachtige regio wandel je samen met andere sportievelingen een route naar keuze. Rondom de wandelingen is er een overvloed aan gezelligheid en na afloop van de wandelvierdaagse ga jij met je welverdiende medaille naar huis! Neem eens een kijkje bij onze wandelevenementen en ontdek of dit ook iets voor jou is!