Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Rondreis Schotland

Schotland, het land van mythes en legendes, oude kastelen en adembenemende landschappen, is een bestemming die de harten van reizigers al eeuwenlang heeft veroverd. Een rondreis door Schotland belooft een reis vol ontdekkingen en avonturen, en wat is een betere manier om dit prachtige land te verkennen dan via een prachtige rondreis per bus? Schotland is in één woord fantastisch!

Lees meer

Prachtige busreizen door Schotland


Ga lekker zitten in onze comfortabele bus, strek je benen en zet je stoel in een comfortabele stand. Hier komt Schotland. Een land dat is doordrenkt met geschiedenis en cultuur. En jij gaat dat allemaal ontdekken, samen met een gezellige groep Schotland-liefhebbers en een ervaren reisleiders die je van alles gaat vertellen over dit prachtige land. Schotland is een land dat zich uitstekend leent voor busreizen. En terwijl onze chauffeur netjes aan de goede (of is het de verkeerde?) kant van de weg rijdt, kijk jij hoe het prachtige landschap aan je voorbij glijdt.

Land van de mooiste bezienswaardigheden


Een bestemming als Schotland? Die hoort wat ons betreft bovenaan je bucketlist. En daar kunnen we wel wat redenen voor bedenken:

Betoverende landschappen


Schotland biedt enkele van de meest schilderachtige landschappen ter wereld, van de grillige kustlijnen van de Hebriden tot de ruige bergtoppen van de Hooglanden.

Rijke geschiedenis


Ontdek eeuwenoude kastelen, abdijen en historische slagvelden die getuigen van de rijke geschiedenis van Schotland, waaronder de beroemde Slag bij Culloden.

Cultuur en traditie


Beleef de Schotse cultuur met traditionele muziek, dans en culinaire lekkernijen zoals haggis en whisky!

Vriendelijke bevolking


De Schotten zijn een zeer gastvrij volk. Ze hebben wereldwijd een geweldige reputatie. Op rondreis door Schotland voel je je direct thuis!

Boek je rondreis bij Oad


Klaar om de tijdloze schoonheid van Schotland te ervaren en de magie van zijn kastelen en landschappen te omarmen? Stap dan in onze comfortabele bus voor een rondreis die je je nog langs zult herinneren. Vergeet je je camera niet mee te nemen? In Schotland maak je na iedere bocht weer een prachtig plaatje!