U bevindt zich hier HomeRondreizen Schotland

Rondreizen Schotland

Schotland is een fantastisch vakantieland. Naast de prachtige natuur staat het land ook bekend om historische kastelen en de traditionele Schotse whisky. Het land van Lochs, doedelzakken en kastelen heeft alles in huis voor een geweldige vakantie.
Ontdek tijdens onze rondreizen door Schotland het zacht gooiende heuvellandschap in het zuiden en in het noorden de bergachtige Hooglanden die zich kenmerken door het ruige landschap met adembenemende vergezichten. Maar ook de eilanden in het westen van Schotland zijn zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. U moet zelfs uitkijken dat u zich niet in het Caribisch gebied waant! Welk deel van Schotland u tijdens uw rondreis bezoekt; de gastvrije bevolking geeft u zeker het gevoel dat u welkom bent.

In Schotland kunt u zelfs bij een echt monster langs gaan! Tijdens één van onze rondreizen Schotland brengen we ook bezoek aan het meer van Loch Ness. Loch Ness is het diepste meer van Schotland en bevat meer water dan alle zoetwatermeren uit heel het Verenigd Koninkrijk bij elkaar opgeteld! Het meer is niet alleen om de mystieke sfeer een bezoek waard, maar ook om de prachtige omgeving.
Bekijk hieronder ons aanbod rondreizen Schotland!