U bevindt zich hier HomeKerstreizen

    Kerstreizen 2019

    De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u dit jaar tijdens de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw reis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat. Naast de Oad klassiekers en kerstspecials, die al jaren populair zijn bij onze gasten, hebben wij ook dit jaar weer een aantal nieuwe reizen voor u samengesteld. Zo kunt u de feestdagen in Karinthië vieren tijdens de 12-daagse kerst- en nieuwjaarsreis of met ons mee naar het gezellige Rijndal in Duitsland.
    Ook kunt u al voor de feestdagen genieten van de kerstsfeer in diverse steden tijdens onze kerstshopreizen. We hebben de combinatie Lille & Brugge toegevoegd aan ons aanbod 2-daagse reizen en York is nieuw bij onze 3-daagse trips.

    Wilt u uw kerstreis voor 2019 nu alvast reserveren? Dat kan, boek nu en verzeker u van een plek op uw favoriete kerstreis zodat u nu al kunt uitkijken naar de mooiste dagen van het jaar.

    Bekijk hieronder ons aanbod: