U bevindt zich hier HomeKerstreizen

Kerstreizen 2020

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u met de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw kerstreis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat. Naast de Oad klassiekers zoals Kerstreis Tirol (Nassereith) en Kaiserwinkl, die al jaren populair zijn bij onze gasten, hebben we dit jaar een aantal nieuwe reizen voor u samengesteld zoals de Kerstreis Friesland & Ameland, Kerstreis Bodensee, Kerstreis Berg im Drautal en Kerstreis Bohemen. Ook een aanrader is de Kerstreis in de magische Elzas, waar de tradities van het Rijnland zorgen voor een gezellige en magische kerstsfeer. Of ga mee kerstshoppen op de nieuwe Minicruise Kopenhagen, Lübeck & Bremen met overnachting aan boord van Finnlines. Liever een dagje naar de kerstmarkt? Kies dan voor een van onze dagtochten waar dit jaar Parijs en Londen aan zijn toegevoegd. Bestel hier de Kerst- en nieuwjaarsreizen brochure >

Bijzondere kerstspecials
De kerst beleven op magische plekken die voor anderen gesloten blijven? Ga dan met ons mee op een van onze bijzondere kerstspecials. U kunt kiezen uit een van onze toppers als Wenen, waar u een bezoek brengt aan het wereldberoemde Musikverein, Budapest, waar u geniet van een candlelight cruise of Sint-Petersburg, waar u dineert in een Russisch paleis. Comfort, luxe, beleven en genieten!

Kleinere groepen
Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u kunt meer afstand bewaren.

Omboekgarantie en € 25,- korting
Wij kunnen ons voorstellen dat het reizen in deze tijd best spannend kan zijn. Bij Oad staat de veiligheid van onze gasten natuurlijk voorop, we nemen alle gepaste voorzorgsmaatregelen en voeren onze reizen alleen uit wanneer we er zeker van zijn dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Met de Oad Omboekgarantie* willen we u zoveel mogelijk zekerheid en flexibiliteit geven zodat u met een gerust hart een van onze mooie reizen kunt boeken. U mag uw geboekte vakantie tot 4 weken voor vertrek kosteloos omboeken* naar een andere bestemming of een latere datum.
En boekt uw kerstreis t/m 16 november, dan ontvangt u € 25,- korting per boeking! Gebruik dan tijdens het boeken actiecode OAD25KERST (min. totale reissom € 399,-).

Bekijk hieronder ons aanbod: