U bevindt zich hier HomeKerstreizen

Kerst- en nieuwjaarsreizen

Beleef een kerst om nooit meer te vergeten. Ontdek onze prachtige kerstreizen, waarbij we u onderdompelen in een luxe kerstsfeer op de meest sprookjesachtige locaties in én buiten Nederland. Van de luxe bus (of zelfs cruise) tot de bijzondere hotels en van de heerlijke kerstdiners tot de unieke excursies, alles ademt kerst tijdens uw reis die u met een gezellige groep mensen gaat genieten. Bekijk snel ons mooie aanbod voor dit jaar.

Single kerstreizen

Kerst is toch veel te gezellig om alleen te vieren? Met een kerstreis voor singles weet u zeker dat u een paar heerlijke feestdagen tegemoet gaat. Reis samen met een gezellige groep andere singles naar de mooiste plekjes, maak prachtige (begeleide) wandelingen en breng een bezoekje aan zorgvuldig geselecteerde bezienswaardigheden. Hef het glas tijdens een gezellig gezamenlijk kerstdiner en maak vriendschappen voor het leven. Daar draait het toch allemaal om tijdens de feestdagen?

Kleinere groepen

Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u heeft net even wat meer ruimte en rust.

Kerstmarktreis

Wat is een kerstreis zonder bezoek aan een kerstmarkt? Vooral de Duitse en Oostenrijkse markten zijn wereldberoemd. Wat is het heerlijk om met een muts op de geur van kaneel, glühwein en spekfakkels op te snuiven, terwijl u langs de eindeloze rij kraampjes met souvenirtjes struint. Op diverse kerstreizen krijgt u daar uitgebreid de tijd voor.

Excursies

Iedere bestemming heeft zo zijn bijzonderheden. Soms heel groot en opvallend, soms verborgen in een smal zijstraatje. Bij Oad weet u zeker dat u het mooiste van iedere regio te zien krijgt. Onze reisleiding brengt u op de mooiste plekjes. U leert tijdens uw reis alles over de kersttradities en cultuur.

Nieuwjaarsreizen

Wilt u na de kerstperiode graag nog even blijven en ook oudejaarsavond op een prachtige bestemming vieren? Boek dan één van onze kerst- en nieuwjaarsreizen. Tijdens een 12-daagse reis geniet u van een heerlijke kerst en oudejaarsavond en begint u ook het nieuwe jaar op een prachtige locatie.

Kerstcruises

Voor veel mensen is het de ultieme droom: kerst vieren op een prachtig versierd schip dat stilletjes langs de meest wonderlijke locaties vaart. Ga mee op een unieke riviercruise over de Rijn of Donau en bezoek de mooiste kerstmarkten, historische trekpleisters en veel meer. Geniet tijdens uw kerst op het water van een geheel verzorgd kerstdiner.
Lees meer