U bevindt zich hier HomeKerstreizen

  Kerstreizen 2017

  Op vakantie tijdens de feestdagen: steeds meer mensen kiezen ervoor. Want wat is er nu fijner dan op en top verzorgd willen worden in een gezellige sfeer? Elke dag iets leuks doen en u hoeft niet na te denken over het kerstdiner.
  Tijdens de Kerstreizen van Oad worden elke dag mooie excursies ondernomen en geniet u altijd van een heerlijk kerstdiner. Kies een schitterende Kerstreis uit ons ruime winteraanbod naar bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk of Hongarije. Liever lekker dichtbij? Kies dan voor één van onze prachtige Kerstreizen in Nederland.

  Oad klassiekers en nieuwe reizen
  Naast de klassiekers die al jaren populair zijn hebben wij dit jaar een groot aantal nieuwe reizen. Zo kunt u Kerst vieren in Londen, Kent & Cotswolds of kiezen voor de indrukwekkende Pyreneeën vanuit Andorra. En er is meer. Zo hebben we diverse reizen naar Duitsland en Italië aan ons programma toegevoegd en kunt u ook kiezen voor de bijzondere combinatie Krakau & Bratislava.

  Kerstreizen 2017: proef de sfeer!

  Wilt u tijdens de feestdagen genieten van de kerstsfeer en lekker shoppen in een mooi versierde stad? Of kiest u voor een van ook onze gevarieerde meerdaagse Kerstreizen 2017? Bij Oad vindt u altijd de meest geschikte Kerstreizen. Tijdens de Kerstreizen van Oad is optimaal genieten gegarandeerd! De uitstekende verzorging en de gezelligheid maken de Kerstreizen van Oad al jaren heel populair. We zijn vaste gast bij veel hotels waar altijd gezorgd wordt voor sfeervolle versiering, verrukkelijke maaltijden en leuke extra’s. Ook uw chauffeur is al helemaal in de kerststemming. Samen met u maken we er onvergetelijke Kerstreizen van!
  Lees meer

  Filter op

  Gekozen filters
  Kerstreizen
  Verwijder alle zoekopties
  Land
  Regio
  Plaats
  Soort vakantie
  Zoek op vertrekmaand
  of zoek op specifieke datum
  Gegarandeerd vertrek
  Meer tonen
  Verbergen
  Vervoer
  Budget
  28 reizen gevonden
  123
  >>>
  123
  >>>