U bevindt zich hier HomeKerstreizen

Kerstreizen 2021

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u met de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw kerstreis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat.

€ 50,- Vroegboekactie
Boek nu en ontvang nu € 50,- korting per boeking! De korting is geldig op alle kerst- en nieuwjaarsreizen en kerstcruises 2021. De boeking dient gemaakt te zijn van 14 augustus t/m 27 september en min. reissom € 399,-. Gebruik tijdens het boeken de actiecode: OAD50KERST en de korting wordt direct verwerkt. Meer informatie omtrent de voorwaarden, zie oad.nl/voorwaarden.

Kleinere groepen
Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u kunt meer afstand bewaren.