U bevindt zich hier Home Kerstreizen

  Kerstreizen 2017 - nu al te boeken!

  Heeft u ook zo genoten van uw kerstreis; de sfeer, de gezelligheid, het lekkere eten & drinken en wilt u nu alvast uw kerstreis voor 2017 reserveren? Dat kan, want Oad heeft al een aantal kerstreizen voor 2017 nu al boekbaar!
  Tijdens de Kerstreizen van Oad worden elke dag mooie excursies ondernomen en geniet u bij de Kerstreizen altijd van een heerlijk Kerstdiner. Kies een schitterende Kerstreis uit ons ruime winteraanbod. Bij Oad kiest u bijvoorbeeld voor Kerstreizen Duitsland of Kerstreizen Oostenrijk. Liever lekker dichtbij? Kies dan voor onze prachtige Kerstreizen Nederland.

  Brochure Kerst- en Nieuwjaarsreizen 2017 Bekijk online

  Let op: niet alle reizen zijn nog te boeken. Elke dag komen er nieuwe reizen, hou daarom deze pagina goed in de gaten.

  Kerstreizen: proef de sfeer!

  Wilt u tijdens de feestdagen genieten van de kerstsfeer en lekker shoppen in een mooi versierde stad? Of kiest u voor een van ook onze gevarieerde meerdaagse Kerstreizen? Bij Oad vindt u altijd de meest geschikte Kerstreizen. Tijdens de Kerstreizen van Oad is optimaal genieten gegarandeerd! De uitstekende verzorging en de gezelligheid maken de Kerstreizen van Oad al jaren heel populair. We zijn vaste gast bij veel hotels waar altijd gezorgd wordt voor sfeervolle versiering, verrukkelijke maaltijden en leuke extra’s. Ook uw chauffeur is al helemaal in de kerststemming. Samen met u maken we er onvergetelijke Kerstreizen van!
  Lees meer

  Filter op

  Gekozen filters
  Kerstreizen
  Verwijder alle zoekopties
  Land
  Regio
  Plaats
  Soort vakantie
  Zoek op vertrekmaand
  of zoek op specifieke datum
  Gegarandeerd vertrek
  Meer tonen
  Verbergen
  Vervoer
  Budget
  28 reizen gevonden
  123
  >>>
  123
  >>>