U bevindt zich hier HomeKerstreizen

Kerstreizen 2020

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u met de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw kerstreis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat. Naast de Oad klassiekers zoals Kerstreis Tirol (Nassereith) en Kaiserwinkl, die al jaren populair zijn bij onze gasten, hebben we dit jaar een aantal nieuwe reizen voor u samengesteld zoals de Kerstreis Friesland & Ameland, Kerstreis Bodensee, Kerstreis Berg im Drautal en Kerstreis Bohemen. Ook een aanrader is de Kerstreis in de magische Elzas, waar de tradities van het Rijnland zorgen voor een gezellige en magische kerstsfeer. Of ga mee kerstshoppen op de nieuwe Minicruise Kopenhagen, Lübeck & Bremen met overnachting aan boord van Finnlines. Liever een dagje naar de kerstmarkt? Kies dan voor een van onze dagtochten waar dit jaar Parijs en Londen aan zijn toegevoegd. Bestel hier de Kerst- en nieuwjaarsreizen brochure >

Bijzondere kerstspecials
De kerst beleven op magische plekken die voor anderen gesloten blijven? Ga dan met ons mee op een van onze bijzondere kerstspecials. U kunt kiezen uit een van onze toppers als Wenen, waar u een bezoek brengt aan het wereldberoemde Musikverein, Budapest, waar u geniet van een candlelight cruise of Sint-Petersburg, waar u dineert in een Russisch paleis. Comfort, luxe, beleven en genieten!

Kleinere groepen
Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u kunt meer afstand bewaren.

Update: Persconferentie 03-11-2020
Wij kunnen ons goed voorstellen dat de persconferentie van premier Rutte op 03-11-2020 waarin hij heeft afgeraden te reizen, vragen oproept over uw vakantie en of deze nog wel veilig kan doorgaan. Uw veiligheid staat bij ons voorop daarom hebben we besloten om alle kerstreizen voor 2020 te annuleren. Indien u vragen heeft, verwijzen wij u graag naar de veel gestelde vragen.