Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Kerstreizen

Beleef een kerst om nooit meer te vergeten. Ontdek onze prachtige kerstreizen, waarbij we je onderdompelen in een luxe kerstsfeer op de meest sprookjesachtige locaties in én buiten Nederland. Van de luxe bus (of zelfs cruise) tot de bijzondere hotels en van de heerlijke kerstdiners tot de unieke excursies, alles ademt kerst tijdens uw reis die u met een gezellige groep mensen gaat genieten. Bekijk snel ons mooie aanbod voor dit jaar.

Lees meer

Kerstreizen met de bus


Stap in onze comfortabele bus voor een meerdaagse kerstreis die je nooit meer zult vergeten. Onze chauffeur (en soms reisleider) brengt je naar de mooiste kerststeden van Europa. Op locatie maak je de leukste uitstapjes en geniet je van dat beetje luxe dat bij kerst hoort.

Kerstreizen naar Duitsland, Schotland en veel meer


Onze kerstreizen brengen je naar diverse prachtige bestemmingen. Natuurlijk rijden we naar populaire bestemmingen in Duitsland – een populair land onder onze kerstreizigers. Maar er zijn bij Oad veel meer mogelijkheden. Onze reizen brengen je onder meer in Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Schotland en Zwitserland. Op iedere locatie ga je echt iets meemaken van de lokale tradities en uiteraard ga je de lekkernijen proeven die op de diverse kerstmarkten worden aangeboden!

Single reizen, kerstcruises en nieuwjaarsreizen


Wat voor kerstreis je ook zoekt, bij Oad zit je goed. Wij bieden onder meer aan:

Single kerstreizen


Kerst is toch veel te gezellig om alleen te vieren? Met een kerstreis voor singles weet je zeker dat je een paar heerlijke feestdagen tegemoet gaat. Reis samen met een gezellige groep andere singles naar de mooiste plekjes, maak prachtige (begeleide) wandelingen en breng een bezoekje aan zorgvuldig geselecteerde bezienswaardigheden. Hef het glas tijdens een gezellig gezamenlijk kerstdiner en maak vriendschappen voor het leven. Daar draait het toch allemaal om tijdens de feestdagen?

Nieuwjaarsreizen


Na de kerstperiode graag nog even blijven en ook oudejaarsavond op een prachtige bestemming vieren? Boek dan één van onze kerst- en nieuwjaarsreizen. Tijdens een 12-daagse reis geniet je van een heerlijke kerst en oudejaarsavond en begin je ook het nieuwe jaar op een prachtige locatie.

Kerstcruises


Voor veel mensen is het de ultieme droom: kerst vieren op een prachtig versierd schip dat stilletjes langs de meest wonderlijke locaties vaart. Ga mee op een unieke riviercruise over de Rijn of Donau en bezoek de mooiste kerstmarkten, historische trekpleisters en veel meer. Geniet tijdens jouw kerst op het water van een geheel verzorgd kerstdiner.

Boek je kerstreis bij Oad


Bij Oad begrijpen we de magie van kerst en willen we je helpen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Daarom zorgen wij er met liefde voor dat jij een piekfijn verzorgde reis tegemoet gaat, waarbij veel inclusief is. Laat je lekker in de watten leggen met kerst!