Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Autopia

Ervaar een zelfrijdend plezier in Disneyland Parijs.

Stap in de toekomst van avontuur bij Autopia, de unieke attractie in Disneyland Paris waar bezoekers zelf achter het stuur kruipen.

Stap in de toekomst van avontuur bij Autopia, de unieke attractie in Disneyland Paris waar bezoekers zelf achter het stuur kruipen.

Disneyland Parijs - Autopia - vooraanzicht
Disneyland Paris - Autopia in Disneyland Park bovenaanzicht

Geïnspireerd door de nostalgie van autorijden, biedt Autopia een futuristische reis door prachtig vormgegeven landschappen. Geschikt voor het hele gezin, jonge coureurs kunnen hun rijvaardigheden oefenen op een speciaal parcours. Educatieve borden langs de route voegen een leerzaam tintje toe, waardoor Autopia niet alleen leuk, maar ook leerzaam is voor de kleintjes.
Autopia is een autobaan van ongeveer 1 kilometer lang. De auto's zijn elektrisch en kunnen een snelheid bereiken van ongeveer 20 km/u. Je kunt zelf de snelheid bepalen door het gaspedaal in te trappen of los te laten.

Disneyland Park - Autopia

Ben jij klaar voor een onvergetelijke rit in het hart van Disneyland Parijs?

Goed om te weten

Geschikt voor alle leeftijden
Minimumlengte 81cm

De attractie bevindt zich in het themaland Discoveryland in het Disneyland Park en is een leuke manier om samen met je familie of vrienden te genieten van een ontspannende rit.

Ben jij klaar voor een avontuur naar Disneyland Paris?

Bekijk onze aanbiedingen

Meer lezen over attracties in Disneyland Paris?