Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Ontdek Parc Asterix: Beleef een onvergetelijke vakantie in Gallië!

Stap in de wereld van Asterix en Obelix en beleef een avontuurlijke vakantie in Parc Asterix, het populaire attractiepark in Frankrijk, 35km ten noorden van Parijs. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de beroemde stripfiguren en geniet van spannende attracties, spectaculaire shows en onvergetelijke ontmoetingen in 6 universums die de avonturen van de beroemde Galliër volgen: Gallië, het Romeinse rijk, het oude Griekenland, Egypte, de Vikingen en door de tijd. Maar ook 3 atypische en authentieke hotels: Les Trois Hiboux, La Cité Suspendue, Les Quais de Lutèce, waardoor Parc Astérix een echte vakantiebestemming wordt. Humor, vriendelijkheid, delen, authenticiteit zijn de waarden die al 35 jaar lang meer dan 52 miljoen bezoekers hebben verleid.

Lees meer

Voor jong en oud: Parc Asterix biedt plezier voor het hele gezin.

Ontdek de wervelende achtbanen, zoals Goudurix en Tonnerre de Zeus, of ga op avontuur in de vermakelijke waterattracties. De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in de speelgebieden en tijdens de leuke shows.

Een unieke ervaring: Parc Asterix is meer dan alleen een attractiepark.

Het is een unieke ervaring die je meeneemt naar het Gallië van Asterix en Obelix. Bewonder de gedetailleerde decors, proef van de heerlijke Gallische gerechten en ontmoet je favoriete stripfiguren in levende lijve.

Plan je droomvakantie: Boek nu jouw vakantie naar Parc Asterix en geniet van een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.