Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Individuele wandelvakanties

Wandelen over de Drentse Hondsrug. Door het coulisselandschap van Twente of juist in de Vierwoudstedenstreek in Zwitserland? Bij Oad zit je goed voor een fantastisch geregelde wandelvakantie. Op onze individuele wandelvakanties reis je op eigen gelegenheid naar een hotel dat wij al voor je hebben geboekt. Ook de mooiste routes in de regio hebben wij al voor je uitgestippeld. Je ontvangt ze voor de reis of ter plaatse. Je kunt de volgende (of misschien dezelfde) dag direct op pad. Veel van onze wandelreizen zijn ook geschikt voor de wat minder ervaren wandelaar.

Lees meer

Van Duitsland tot Italië


Lekker op vakantie in het groene Duitsland of Oostenrijk? Of hou je van de schoonheid én het zonnetje in bijvoorbeeld Spanje of Italië? Bij Oad bieden we jou een hele rits prachtige individuele wandelreizen op de mooiste plekjes van Europa. Met jarenlange ervaring in wandelreizen weten wij precies welke routes in de smaak vallen en waar je op een ontspannen manier het optimale uit jouw wandelvakantie kunt halen.

Bagagevervoer


Boek je een wandelrondreis bij Oad? Dan wandel je van hotel naar hotel. En uiteraard is het dan niet handig om iedere keer je koffer mee te moeten nemen. Daarom biedt Oad je een gratis bagageservice aan onderweg. Jouw koffer wordt dan ’s ochtends bij je hotel opgehaald en uiterlijk aan het einde van de middag ligt hij bij je volgende hotel. We bieden diverse reizen met bagagevervoer aan. Je kunt dus weer alle kanten op!

Boek je individuele wandelvakantie bij Oad


Bij Oad zit je goed voor een tot in de puntjes verzorgde individuele wandelvakantie. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen in welke regio je graag wilt wandelen. De rest nemen we je graag uit handen. Van het heerlijke hotel tot het lekker ontbijt dat ’s ochtends voor je klaar staat. En van de uitgestippelde routes tot het gemak van boeken. Neem snel eens een kijkje in ons aanbod.