Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Muziekreizen

Waar woorden tekort schieten, begint de muziek. Laat je meevoeren door de viool van André Rieu, door dans en doedelzakken in Edinburgh of de betoverende sopranen bij het grootste operafestival ter wereld. Tijdens een muziekreis van Oad geniet je naast de prachtige optredens van een heerlijk hotel en onvergetelijke excursies in prachtige steden. Klinkt goed, nietwaar?

Lees meer

Concert André Rieu


Een concert bijwonen van Andre Rieu is op zichzelf al een onvergetelijke ervaring. Maar dat doen in de prachtige steden die we samen bezoeken is de kers op de taart. Maak uitgebreid kennis met fantastische steden en geniet tijdens je reis van een ware muziekshow van André Rieu en zijn beroemde Johann Strauss Concert. Tijdens de reis geniet je altijd van een heerlijke verzorging, exclusieve uitstapjes en natuurlijk zijn de kaartjes voor het concert inbegrepen.

Andrea Bocelli concert


Andrea Bocelli laat de harten van zijn fans smelten met een geweldige mix van klassiek, musical- en filmmuziek. Hij neemt zijn publiek mee in de wereld van passie en Italiaanse romantiek. Tijdens onze muziekreis naar Andrea Bocelli komen we helemaal in de sfeer in een prachtige stad. We zien de mooiste bezienswaardigheden, genieten van fijne hotels en lekker eten en natuurlijk is het hoogtepunt het onvergetelijke concert van de Italiaanse grootmeester.

Reizen waar muziek in zit


Ieder jaar bieden we weer nieuwe muziekreizen en voor iedereen is er wel wat wils. Zo kunnen liefhebbers van drumbands en traditionele dans bij ons terecht voor de Royal Edinburgh Military Tattoo. Een indrukwekkend spektakel! Geniet je meer van fantastische zang en drama? Dan is Opera Verona misschien wel iets voor jou. Reken erop dat al onze muziekreizen zijn omlijst met diverse andere prachtige hoogtepunten.