Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Individuele wandelvakanties met bagagevervoer

Wil je graag op een individuele wandelvakantie, maar vraag je je af hoe je bagage dan precies achter je aan reist? Bij Oad wordt dat met liefde voor je geregeld! Als jij ’s ochtends het hotel uit wandelt en je over een prachtige route op weg gaat naar een ander overnachtingshotel zorgen wij ervoor dat jouw bagage netjes en veilig wordt opgehaald en naar je volgende hotel wordt gebracht. ‘Bagageservice’, noemen we dat. Het is inbegrepen op alle wandelrondreizen van Oad. Dat scheelt een volle rugtas en dat wandelt toch een stuk lekkerder.

Lees meer

Soorten wandelvakanties


Bij Oad kun je kiezen uit twee soorten wandelvakanties:

Wandelrondreis


Op onze wandelrondreizen wandel je van hotel naar hotel (en dus is de bagageservice hier van toepassing). Je verblijft in uitstekende middenklasse hotels en eindigt je vakantie in het hotel waar je de vakantie begonnen bent.

Wandelstandplaatsreis


Liever niet je koffer inpakken tijdens je vakantie? Dan hebben we ook wandelstandplaatsreizen voor je. Je verblijft dan in één hotel. Vanuit je hotel wandel je diverse, gevarieerde routes.

Wat neem ik mee tijdens de wandeling?


Boek jij een individuele wandelvakantie met bagagevervoer? Dan kun je het nodige in je tas of koffer laten zitten als je uit je hotel vertrekt. Toch is het handig om wel een rugtasje met eventuele benodigdheden mee te nemen onderweg. Enkele tips:
  • Regenkleding
  • Zonnebrandcrème
  • Zonneklep of petje
  • Een lange broek
  • Eventueel een wandelstok
  • Een flesje water