Zoek hier naar je reis of bestemming

Magic over Disney in Disneyland® Paris

Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kun jij 3 dagen genieten van de magie in Disneyland Paris. Eindig je dag sensationeel met Magic over Disney, een spectaculaire avondshow die Disneyland® Paris magisch verlicht op 17, 22 en 24 januari 2024. Dit is het perfecte moment om Magic over Disney te ontdekken. Geniet samen met familie en vrienden van deze avondshow en laat je meevoeren in een wereld vol magie. Ontdek deze spectaculaire avondshow in het Disneyland® Park met fantastische projecties, speciale effecten en vuurwerk! Beleef onvergetelijke momenten en dans als nooit tevoren op het geluid van de beroemdste Disney- en Pixar muziek, speciaal geremixt voor deze gelegenheid!

Lees meer
Het Magic over Disney arrangement bestaat uit:
✓ 2 nachten in een Disney® Hotel of in een blokhut op Disney Davy Crockett Ranch
✓ Ontbijtbuffet in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij Disney Davy Crockett Ranch
✓ 3 dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park
✓ Speciale Magic over Disney avondshow in Disneyland Paris
✓ Extra magic time: 's ochtends mogen gasten van de Disney Hotels en Disney Davy Crockett Ranch eerder de Disney Parken in
✓ Gratis parkeren bij het hotel en de Disney Parken
✓ Hotels op loopafstand van de Disney Parken (m.u.v. Disney Davy Crockett Ranch)
✓ Gratis shuttlebus naar de Disney Parken (m.u.v. Disney Davy Crockett Ranch)

Of dit nu je eerste bezoek is of je 30e, dit is het perfecte moment om de spectaculaire avondshow Magic over Disney te ontdekken. Boek nu dit 3-daagse arrangement en geniet samen met familie of vrienden van de magie van Disneyland Paris!