Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties Schotland

Schotland, met zijn dramatische landschappen en betoverende schoonheid, is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. De Schotse Hooglanden, met hun majestueuze bergen, glinsterende meren en adembenemende valleien, bieden het perfecte decor voor een onvergetelijke wandelvakantie. Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen wandeling door de natuur, Schotland heeft voor elk wat wils. En wij hebben een paar prachtige reizen waarbij onze wandelbegeleider jou het mooiste van het land laat zien!

Lees meer

De Schotse Hooglanden


De Schotse Hooglanden staan bekend om hun majestueuze bergen, uitgestrekte valleien en adembenemende lochs. Of je nu over de groene heuvels van de Cairngorms wandelt of de dramatische kliffen van de Schotse kustlijn verkent, de schoonheid van dit landschap is werkelijk verbluffend. Tijdens je wandeltochten zul je versteld staan van de diversiteit van de Schotse natuur, van de ruige bergen van Glencoe tot de serene schoonheid van Loch Ness.

De beste periode om in Schotland te wandelen


Schotland staat bekend om zijn wisselvallige weer. Dus wil je graag verzekerd zijn van een stralend zonnetje? Dan kun je misschien beter een andere bestemming zoeken. Maar wacht even: het is zeker niet zo dat je geen prachtige wandeldagen zult beleven in Schotland. Het mag er dan wel eens regenen, onze ervaring is dat het soms even een kwartiertje wachten is wanneer het weer er opeens een stuk beter uit kan zien. Over het algemeen zijn juni, juli en augustus de warmste maanden, maar voor een wandelvakantie is Schotland eigenlijk het hele jaar meer dan geschikt. Ieder seizoen is helemaal anders in dit prachtige land.

Ontdek onze groepsreizen


Het leuke van een wandel-groepsreis? Het zijn er zoveel! Maar één van de voornaamste is het delen van jouw wandelpassie met anderen. Of misschien juist jouw passie voor Schotland. Onze groepsreizen zijn samengesteld door experts die er de nodige wandelkilometers op hebben zitten in het prachtige Schotland. Laat je langs de mooiste routes leiden, ontdek meer over de cultuur en geschiedenis van de regio en maak samen met anderen onvergetelijke herinneringen in één van de mooiste wandellanden ter wereld.