Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Individuele fietsvakanties

Stel je voor: je fietst over slingerende paden, omringd door adembenemende landschappen en hebt de vrijheid om je eigen tempo te bepalen. Dit is het soort avontuur dat je kunt verwachten tijdens een individuele fietsvakantie. Als je op zoek bent naar een persoonlijke, op maat gemaakte fietservaring, dan zijn individuele fietsvakanties de perfecte keuze.

Lees meer

Fietsvakantie: alleen of samen


Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen de voordelen ontdekken van een individuele fietsvakantie. Wij benoemen er drie:

Vrijheid en flexibiliteit


Op onze individuele fietsvakanties heb je alle vrijheid. Het is jouw reis, dus jij bepaalt lekker je eigen tempo en de stops. Kom je langs een restaurantje waar je toch graag even wil blijven lunchen? Dan kan dat. Wil je ruim de tijd nemen om die unieke waterval te fotograferen? Geen probleem. Of neem je graag een broodje mee en eet je het liefst een broodje aan de kant van de weg? Ook dan hoef je slecht te overleggen met je eventuele reispartner.

Ruime keuze aan bestemmingen


Alleen al binnen Nederland hebben we een groot aanbod aan prachtige routes voor je uitgestippeld. Maar ook op andere bestemmingen hebben we een mooi aantal reizen voor je klaarstaan. Er is voor iedere fietsliefhebber wat te vinden!

Afstanden die bij jou passen


Blader gerust eens door onze reizen heen. Je zult dan zien dat je per reis ziet aangegeven welk fietsniveau vereist is om deze vakantie probleemloos uit te kunnen fietsen. We hebben een ruim aanbod aan fietsvakanties voor reizigers die zo’n fietsvakantie gewoon eens willen proberen, maar ook fanatieke fietsers. Kies een vakantie die bij jou past!

Van Duitsland tot Italië


We hebben individuele fietsvakanties voor je van Duitsland tot Italië en veel meer. Kies zelf of je bijvoorbeeld graag langs de Saar of Moezel fietst of langs de indrukwekkende Lago Maggiore. Heb je wel eens in het mooie Catalonië gefietst? Of houd je van een leuke uitdaging en fiets jij van Passau naar Wenen?

Boek je individuele fietsvakantie bij Oad


Wat jouw favoriete fietsbestemming ook is, bij Oad zit je goed voor een individuele fietsvakantie die op en top verzorgd is. Kies jouw soort reis en laat je verrassen door de heerlijke hotels langs de routes die wij al voor je uitgestippeld hebben. Neem je eigen fiets mee of huur er eentje via Oad. En maak je geen zorgen over je bagage wanneer je van hotel naar hotel fietst. Ook daar zorgen we voor!