arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeHotel Occidental Puerto Banus Wandel 4-daagse Marbella vanaf Amsterdam (3 oktober)
Reisnummer: OSES26-02
va. 1029,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Hotel Occidental Puerto Banus Wandel 4-daagse Marbella vanaf Amsterdam (3 oktober)
Spanje
 Wandelen over de spectaculaire Caminito del Rey (optioneel)
 Al voor de 11e keer georganiseerd!
 Genieten van de schitterende omgeving van Zuid-Spanje

Unieke Wandel 4-Daagse Marbella

Ga mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella in oktober. In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) bieden wij een aantal arrangementen aan naar dit wandel evenement waarbij u de keuze heeft uit verschillende hotels. De wandelingen voeren u door het prachtige achterland, door pittoreske dorpjes en langs het strand van Marbella. Bovendien kunt u heerlijk relaxen aan het strand of bij uw hotel.
Speciaal voor leden van de KWBN biedt Oad een korting van € 20,- per perso...on op de reissom.

Lees meer over Hotel Occidental Puerto Banus Wandel 4-daagse Marbella vanaf Amsterdam (3 oktober)

Dagprogramma

location_onVlucht van Amsterdam naar Malaga.

Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht naar Malaga. De vlucht duurt ca. 3 uur. Aangekomen op de luchthaven van Malaga wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleider/ster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar naar uw hotel in Puerto Banus. De transfertijd is ca. 45 minuten vanaf de luchthaven.

location_onVrije dag of optionele excursie Caminito del Rey

U heeft vandaag de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of te genieten van de faciliteiten die uw hotel te bieden heeft.

Indien vooraf bijgeboekt maakt u vandaag de unieke excursie Caminito del Rey. Per lokale touringcar vertrekt u vanaf uw hotel naar de Caminito del Rey, ook wel het Koningspad genoemd. Het pad is de afgelopen jaren volledig opgeknapt en biedt u een spannende wandeltocht over een bijzondere en mooie route. In 2015 is de route opnieuw geopend voor het publiek. Enkele delen van de route zijn gemaakt van glas waardoor u al wandelend de 100 meter diepe kloof onder u kunt bewonderen. Het pad is 1 meter breed en heeft diverse spectaculaire uitzichten met als één van de hoogtepunten een hangbrug boven de Balconcillo de los Gaitanes. Deze hangbrug hangt over de 100 meter diepe kloof (optioneel, € 55,- p.p., bij boeking opgeven). De route is 7,7 kilometer lang waarvan 4,8 kilometer door het woud gaat en 2,9 kilometer over loopbruggen. Een goede conditie is dan ook onontbeerlijk voor deze tocht.

location_onOphalen startbewijs

Vandaag kunt u tussen 10.00 - 16.00 uur het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Marbella bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding. De wandelingen starten bij de Plaza del Mar aan de Paseo Maritimo.

location_onStart Wandel 4-daagse

Vandaag is de start van het sportieve evenement. Het is tijd om de wandelschoenen aan te trekken en te beginnen aan uw wandeling van 10, 20 of 30 kilometer. De route loopt door de chique buitenwijken van Marbella. Hierna wandelt u langs de jachthaven Puerto
Banús. De route van de 30 kilometer gaat verder tot aan San Pedro. Het laatste gedeelte van deze route voert u langs het strand van de Costa del Sol. Elke dag is er muziek op het plein en kunt u met een drankje bijkomen van uw sportieve prestaties.
Alle informatie over de routes is onder voorbehoud van wijzigingen. De routes worden in een later stadium definitief bekend gemaakt.

location_on2e Wandeldag

Tijdens de tweede dag van de 4-daagse wandelt u door het centrum van Marbella richting het mooie achterland. U ziet de haven van Marbella en begint aan de klim naar Altos de Marbella. Het is een pittige klim, maar eenmaal boven aangekomen, zult u zien dat het uitzicht de moeite waard is. Via het strand keert u terug naar de stad.

location_on3e Wandeldag

U vertrekt vandaag naar het oude centrum van Marbella en wandelt vanaf daar naar de heuvels. U komt o.a. bij het Xarblanca Park en zult zeker genieten van het vele moois dat vandaag op uw pad komt.

location_on4e Wandeldag

De laatste dag van de 4-daagse is aangebroken. U wandelt dicht langs het bergmeer Embalse de Istán en kunt pauzeren bij Playa Tortugas en vergeet niet een foto te maken van het even verderop gelegen Lagos de Tortugas. Als laatste loopt u vandaag over de Via Gladiolo naar de Plaza del Mar waar u uiteraard met gejuich ontvangen wordt. Ook ontvangt u een medaille als u alle dagen uitgelopen heeft.

location_onVlucht van Malaga naar Amsterdam

Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar naar de luchthaven van Malaga. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar Amsterdam. Aangekomen in Nederland is er een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Marbella.

Accommodatie(s)

Hotel Occidental Puerto Banus ***

Het hotel ligt in het centrum van Puerto Banus. Puerto Banus ligt op ca. 8 km. afstand van Marbella.
Het hotel ligt op ca. 4 minuten lopen van het strand.
In de nabijheid van het hotel bevindt zich de bushalte voor de openbare busverbinding naar ...

Lees meer
Hotel Occidental Puerto Banus ***
sluiten

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van Puerto Banus. Puerto Banus ligt op ca. 8 km. afstand van Marbella.
Het hotel ligt op ca. 4 minuten lopen van het strand.
In de nabijheid van het hotel bevindt zich de bushalte voor de openbare busverbinding naar Marbella. Deze busverbinding gaat meerdere keren per uur.

Faciliteiten

• receptie
• liften
• restaurant
• airconditioning
• 2 zwembaden met zonnebedden
• wifi in het gehele hotel

Kamer

Verzorgd ingericht en voorzien van o.a. een volledig ingerichte badkamer met douche airco, tv, minibar en een kluisje. Ook beschikken de kamers over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• dinerbuffet

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

Businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Amsterdam – Malaga v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in in een 2-pers. kamer met douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (afhankelijk van de vluchttijden kan het diner op de 1e avond komen te vervallen en worden vervangen door een eenvoudige maaltijd)
checkNederlandssprekende reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkdeelname aan de Wandel 4Daagse van Marbella à € 75,- per persoon
checkreisverzekering
checkannuleringsverzekering

Extra Info

Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Extra Info

Zorg dat u goed ingelopen wandelschoenen, een rugzak en een waterfles bij u heeft. Tijdens de wandelingen zijn er diverse mogelijkheden om water te halen.
Na alle wandelingen keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.