Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Spanje

Spanje is een land dat de harten van reizigers al eeuwenlang heeft veroverd. Met zijn diverse landschappen, rijke geschiedenis en bruisende cultuur biedt Spanje voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan zonovergoten stranden, historische steden of schilderachtige dorpjes, een vakantie in Spanje met Oad is de perfecte manier om dit prachtige land te verkennen.

Lees meer

De hoogtepunten van Spanje


Spanje heeft zoveel te bieden dat het onmogelijk is om alles in één vakantie te ontdekken. Maar reken maar dat we je bij Oad een mooie complete vakantie bieden. Spanje is onder meer genieten vanwege de:

Zonovergoten Stranden


De Spaanse kustlijn strekt zich uit over duizenden kilometers en biedt enkele van de mooiste stranden van Europa. Of je nu van de witte zandstranden van de Costa del Sol houdt of de ruige kust van de Costa Brava verkiest, er is een fantastisch uitzicht voor iedereen!

Historische Steden


Spanje heeft enkele van de oudste en meest fascinerende steden ter wereld. Bewonder een aantal bruisende steden met Oad of laat je juist verrassen in de nog onontdekte vissersdorpjes.

Schilderachtige Dorpjes


Over die dorpjes gesproken: vooral het binnenland van Spanje herbergt talloze schilderachtige dorpjes die je terug in de tijd lijken te transporteren. Van de witgekalkte huizen van Andalusië tot de middeleeuwse charme. Je krijgt een authentieke Spaanse ervaring!

Wanneer op vakantie naar Spanje?


De beste tijd om Spanje te bezoeken? Nou, dat maakt Spanje tot zo’n heerlijke bestemming. Afhankelijk van je voorkeuren kun je eigen op ieder moment van het jaar in Spanje terecht. De lente is een fantastische tijd om Spanje te bezoeken. De temperaturen zijn aangenaam, de natuur is weelderig en er is veel te zien en te doen. Hou je van een lekker zonnetje? Bezoek Spanje dan in de zomer. Korte broek aan en genieten maar. Tot in het najaar kun je trouwens genieten van dat zonnetje.

Boek je vakantie bij Oad


Klaar om de betoverende wereld van Spanje te verkennen? Boek je vakantie bij Oad en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar dit prachtige land. Wij bieden prachtige rondreizen, excursiereizen en actieve vakanties naar dit zonnige land!