arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeHotel El Rodeo Wandel 4-daagse Marbella vanaf Eindhoven (2 oktober)
Reisnummer: OSES65-03
va. 1049,- Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Bijkomende boekingskosten € 40,- per boeking o.b.v. 2 personen
Aan favorieten toevoegenHotel El Rodeo Wandel 4-daagse Marbella vanaf Eindhoven (2 oktober)
Spanje
 Wandelen over de spectaculaire Caminito del Rey (optioneel)
 Al voor de 11e keer georganiseerd!
 Genieten van de schitterende omgeving van Zuid-Spanje

Wandel 4-Daagse Marbella 2023

Ga mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Marbella in oktober. In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) bieden wij een aantal arrangementen aan naar dit wandel evenement waarbij u de keuze heeft uit verschillende hotels. De wandelingen voeren u door het prachtige achterland, door pittoreske dorpjes en langs het strand van Marbella. Bovendien kunt u heerlijk relaxen aan het strand of bij uw hotel.

Dagprogramma

location_onHeenreis

Vandaag vertrekt u voor uw wandelvakantie in het mooie Marbella. Op de luchthaven van Malaga wordt u begroet door de Nederlandssprekende Oad reisbegeleiding. Vervolgens vertrekt u per lokale bus naar uw hotel in Marbella.

location_onVrije dag of excursie Caminito del Rey

Deelnemers die deze excursie geboekt hebben, ontvangen bij de reisbescheiden het voucher met informatie betreffende de precieze vertrektijd en vertrekplaats.

De Caminito del Rey biedt een een unieke ervaring! Het pad biedt u een spannende wandeltocht door een kloof van ca. 8 km. Enkele delen van de route zijn gemaakt van glas waardoor u de 100 meter diepe kloof onder u kunt bewonderen. Het pad is een meter breed en heeft diverse spectaculaire uitzichten met als één van de hoogtepunten een hangbrug boven de Balconcillo de los Gaitanes.

Indien u deze excursie niet heeft geboekt is de gehele dag ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid bijvoorbeeld het oude centrum van Marbella verkennen of de dag doorbrengen op het strand.

location_onOphalen startbewijs

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u uw startbewijs voor de wandel 4-daagse ophalen bij het startpunt aan de Plaza del Mar.
De rest van de dag heeft u ter vrije besteding en kunt u zich voorbereiden op 4 dagen wandelen. De 4-daagse van Marbella biedt u uitdagende routes met hoogteverschillen maar waarbij u ook zeker kunt genieten van de mooie omgeving.

Dagelijkse starttijden:
U ontvangt bij het ophalen van het startbewijs ook de brochure van de Wandel4daagse Marbella. Hierin staan onder andere alle routes beschreven en worden ook de starttijden van de verschillende afstanden per dag genoemd.

De Plaza del Mar is gelegen aan de boulevard van Marbella. Het plein ligt boven op het winkelcentrum Plaza del Mar.

location_onWandeldag 1; Start van de Wandel 4-daagse - Playaroute

U verzamelt in de Walking Village op de Plaza del Mar
Vandaag is de start van het sportieve evenement. Het is tijd om de wandelschoenen aan te trekken en te beginnen aan uw wandeling van 10, 20 of 30 kilometer.
Vandaag krijgt u een voorproefje van wat wandelen in Marbella is. Er is een steeds veranderende omgeving en adembenemende uitzichten, en u zult een deel van de beroemde stranden van Marbella zien. Vanaf de Plaza del Mar loopt u door het noordwestelijke deel van de stad en keert u vanuit Puerto Banús terug naar de Paseo Maritimo.

Dag 1 is nog niet zo uitdagend, maar wel een uitstekende manier om je spieren op te warmen en te wennen aan het milde (en vaak zelfs warme) herfstklimaat.
Route 10 km: - 10,80 km – Hoogte 84 meter
Route 20 km: - 20 km – Hoogte 87 meter
Route 30 km: - 30,90 km – Hoogte 151 meter

Na terugkomst: Elke dag is er muziek op het Plaza del Mar en kunt u met een drankje bijkomen van uw sportieve prestaties.

location_onWandeldag 2; De Groene Route

U verzamelt in de Walking Village op de Piazza del Mar.
Marbella staat bekend om zijn grote villa's, waarvan u er op deze route een glimp van kunt opvangen. De wijken zijn ruim en groen. Op andere delen van de route ziet u daarentegen wat ‘wildere’ natuur. In het recreatiegebied met indianenhutten en vee kunt u na enkele steile klimmetjes weer op krachten komen.

Vandaag kunt u ook kiezen voor een alternatief voor de reguliere route, dit steilere en rotsachtigere pad is aangegeven met de kleur paars.

Via het stadscentrum keert u terug naar de Plaza del Mar, met net genoeg adrenaline in uw lichaam voor de volgende wandeldag.
Route 10 km: - 10,70 km – Hoogte 63 meter
Route 20 km: - 21,40 km – Hoogte 261 meter
Route 30 km: - 30,70 km – Hoogte 261 meter

location_onWandeldag 3; De Uitzicht Route

U verzamelt in de Walking Village op de Piazza del Mar.
Vanaf de hogere delen van Marbella heeft u prachtige vergezichten richting Afrika, soms zelfs vanaf het strand kun je de bergen van Marokko zien. Om er zeker van te zijn dat u van minimaal één van deze uitzichten zult genieten, hebben wij een route uitgezet die u naar de 'Altos de Marbella' en vervolgens naar het strand leidt.

De uitzichten zijn zeker de moeite waard, maar het kan zijn dat je benen onderweg wat protesteren.
Route 10 km: - 10,70 km – Hoogte 63 meter
Route 20 km: - 21,40 km – Hoogte 261 meter
Route 30 km: - 30,70 km – Hoogte 261 meter

location_onWandeldag 4; De Lago-route

U verzamelt in de Walking Village op de Piazza del Mar.
De laatste dag van de 4-daagse is aangebroken. Terwijl een groot deel van Marbella deze zondag nog slaapt, loop jij door de wijken richting de Via Verde (het groene pad). Het zware klimmen op onverharde wegen wordt beloond met adembenemende uitzichten op het meer van Istán en het dorp aan de voet van de heuvels. Van daaruit daalt u langzaam weer af naar woonwijken, maar niet voordat u even uitrust bij het Lago de las Tortugas (Schildpaddenmeer). Vanuit Puerto Banús keert u vervolgens samen met een frisse zeebries terug naar de finish.

Als laatste loopt u vandaag over de Via Gladiolo naar de Plaza del Mar waar u uiteraard met gejuich ontvangen wordt. Ook ontvangt u een medaille als u alle dagen uitgelopen heeft.
Route 10 km: - 11,00 km – Hoogte 55 meter
Route 20 km: - 22,10 km – Hoogte 201 meter
Route 30 km: - 30,40 km – Hoogte 201 meter

location_onNaar huis

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Malaga gebracht voor uw vlucht naar Nederland. Met de landing in Nederland komt er een einde aan uw sportieve, maar zeker ook gezellige reis naar Marbella.

Accommodatie(s)

Hotel Monarque El Rodeo***

Het hotel ligt in het centrum van Marbella, op een korte afstand te voet van het oude centrum. De afstand tot het start- en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 1200 m.

Lees meer
Hotel Monarque El Rodeo***
sluiten
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - aanzicht
ES-Spanje_Marbella_Hotel Monorque el Rodeo
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - 2-persoonskamer
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - restaurant
Marbella - Hotel Monarque El Rodeo *** - zwembad

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van Marbella, op een korte afstand te voet van het oude centrum. De afstand tot het start- en het eindpunt van de wandelingen bedraagt ca. 1200 m.

Faciliteiten

• receptie
• lift
• lounge
• wifi
• restaurant
• zwembad
• zonneterras

Kamer

De comfortabele kamers beschikken o.a. over een tv, telefoon, kluisje, airco, wifi en een badkamer met bad/douche, toilet en een föhn. Ook beschikken de kamers over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• 3-gangen diner

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

Businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkvlucht Eindhoven – Malaga v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in in een 2-pers. kamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (afhankelijk van de vluchttijden kan het diner op de 1e avond komen te vervallen en worden vervangen door een eenvoudige maaltijd)
checkNederlandssprekende reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkdeelname aan de Wandel 4Daagse van Marbella à € 85,- per persoon
checkreisverzekering
checkannuleringsverzekering

Extra Info

Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Extra Info

Tips voor deelname
Voor de eerste keer meelopen of al een ervaren 4-daagse wandelaar? De tips blijven hetzelfde en wij delen ze graag met u:

checkzorg voor goed ingelopen wandelschoenen
checkdrink voldoende water tijdens de wandelingen
checkzoek medewandelaars met uw looptempo
checkkies het aantal kilometers wat past bij uw conditie
checkgeniet vooral van al het moois dat u onderweg tegenkomt
checklet goed op de weersvoorspellingen en zorg voor gepaste kleding
checkzorg voor voldoende proviand tijdens de wandelingen

Extra Info

Zorg dat u goed ingelopen wandelschoenen, een rugzak en een waterfles bij u heeft. Tijdens de wandelingen zijn er diverse mogelijkheden om water te halen.
Na de alle wandelingen keert u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.

Review(s)