arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeSpanjeWandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant
Reisnummer: OSES90-01
va. 759,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25.00 per boeking
Excl. Calamiteitenfonds €2.50 per boeking
Vertrekdatum 31 maart 2020
today31 maart 2020
(8 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Wandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant
Spanje
 Vier compleet nieuwe wandelingen
 Wandelingen door de mooiste dorpjes van Spanje
 Hotel op loopafstand van het startpunt

Wandel 4-daagse Mallorca 2020

Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er na de koude winter nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt van 2 april tot en met zondag 5 april 2020. Geniet tijdens uw wandelvakantie op Mallorca van de prachtige natuur, cultuur en geniet al wandelend van het mooiste van Mallorca. In 2020 wordt de Wandel 4-daagse van Mallorca alweer voor de 5e keer georganiseerd maar ditmaal in een ander deel van Mallorca. U wandelt i...n 2020 door de schitterende natuur in de omgeving van Cala Ratjada, Capdepera, Cap Vermell en nog veel meer.

De wandelingen voeren u door prachtige landschappen, typische Spaanse dorpjes en prachtige vergezichten. De temperatuur op Mallorca is in het voorjaar heerlijk aangenaam en heel geschikt voor fijne wandelingen over dit prachtige Spaanse eiland. In het voorjaar komt de natuur tot bloei; geniet van een weelde aan bloemen als klaprozen, margrieten, lelies en wilde rozen. Alle wandeldagen worden afgesloten met gezellige muziek onder het genot van een heerlijk drankje. Bij het volbrengen van alle wandeldagen ontvangt u een mooie medaille die u als herinnering aan dit sportieve wandelevenement mee naar huis kan nemen. Kortom de moeite waard om deel te nemen aan de vijfde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca.

Wandel 4-daagse arrangement is inclusief:
• vlucht en transfer luchthaven - hotel v.v.
• 15kg bagage tijdens uw vlucht van Transavia
• verblijf in een hotel op loopafstand van het startpunt
• lidmaatschap KWBN gratis van april t/m 31 december 2020
• eigen Oad V.I.P. balie voor een snelle registratie
• eigen Nederlandse Oad reisleiding ter plaatse
• halve dagexcursie naar de Grot van Arta
• korting van € 20,- p.p. leden KWBN leden op het arrangement

Bent u lid van de KWBN?
In samenwerking met de KWBN biedt Oad arrangementen aan naar dit prachtige wandelevenement. Als lid van de KWBN ontvangt u een korting van € 20,- per persoon op het arrangement.
Tijdens het boeken van uw arrangement kunt u (per persoon) uw KWBN-lidmaatschapsnummer opgeven. De korting wordt direct in mindering gebracht.

Wandelafstanden
Ook kunt u tijdens het boeken een keuze maken uit een wandelafstand van 12, 20 en 30 kilometer. De registratie voor de Wandel 4-daagse is niet inbegrepen in het arrangement. Indien u zich opgeeft voor een wandelafstand dan regelt Oad de registratie voor de Wandel 4-daagse. Het is niet mogelijk om ter plaatse te wisselen van afstand.

Programma zoals hier gecommuniceerd is onder voorbehoud van routewijzigingen.
Lees meer over Wandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Diamant

Dagprogramma

location_onVlucht van Amsterdam naar Palma de Mallorca.
Uiterlijk twee uur voor vertrek meldt u zich op de luchthaven van Amsterdam voor uw vlucht naar Palma de Mallorca. De vlucht duurt ca. 2,5 uur. Aangekomen op de luchthaven van Palma de Mallorca wordt u welkom geheten door een lokale Oad reisbegeleidster. Vervolgens gaat u per lokale touringcar richting uw hotel in Cala Ratjada. De transfertijd is ca. 60 - 90 minuten vanaf de luchthaven.

location_onVanmorgen vertrekt u om 09.00 uur voor een excursie naar de grotten van Arta. U verzamelt bij de Walking Village (Plaza Cap Vermell Rala Catjada). Wij willen u vragen 15 minuten voor vertrek klaar te staan en indien u niet aanwezig bent, gaan wij ervan uit dat u niet deelneemt aan de excursie.

Ophalen startbewijs voor alle reizigers:
Vanmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u het inschrijfbewijs op halen voor de Wandel 4-daagse van Mallorca bij de Oad V.I.P. balie bij het start- en eindpunt van de wandelingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

location_onStart Wandel 4-daagse
Het startbewijs dient u voor aanvang op te halen bij de Oad V.I.P. balie bij het startpunt van de wandelingen.

Vol enthousiasme start u vandaag met de eerste wandeldag van de vijfde editie van de Wandel 4-daagse van Mallorca. Elke dag start u met de wandelingen bij de Plaza Cap Vermell Cala Ratjada.

De 20 kilometer route begint in Cala Agulla en vervolgens wandelt u door een bos naar Talaia de Son Jaumell. Via een prachtige afdaling komt u bij het strand van Cala Mesquida. Aansluitend wandelt u naar de zogenaamde 'forns de calc', dit zijn oude ovens waar vroeger kalk werd verkregen. Ook wandelt u langs kliffen en geniet u van een schitterend uitzicht.

Het einde van de route neemt u mee via smalle wegen naar de Esbucada toren. Ook ziet u de beroemde vuurtoren van Capdepera en eindigt u bij Cap Vermell.

Indien u kiest voor een route van 12 kilometer wandelt u naar de kleine baaien van Sa Pedruscada, n'Aguait en Es Carregador. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de hele regio. Ook deze wandeling eindigt in Cap Vermell.

Bij de route van 30 kilometer wandelt u langs de kust tussen Sa Font de Sa Cala en Canyamel. In Canyamel ziet u de Canyamel toren en loopt u in de richting van Arta. U wandelt over landelijke wegen en eindigt ook in Cap Vermell.

Op alle wandeldagen wordt er een leuke afsluiting van de dag georganiseerd met festiviteiten en muziek.

location_onWandelen naar Cala Agulla en Cala Mesquida

De 20 kilometer wandeling neemt u mee langs de karakteristieke stranden van Cala Agulla en Cala Mesquida. Vanaf Cala Mesquida gaat u naar Cala Torta. Aansluitend gaat u verder naar Sa Mesquida de Dalt en u eindigt weer in Cap Vermell.

De 12 kilometer route neemt u ook mee langs de stranden van Cala Agulla en Cala Mesquida. Bijna aan het einde van deze route komt u bij de zogenaamde 'forns de calc', de oude ovens waar vroeger kalk werd verkregen. U eindigt weer bij Cap Vermell.

De 30 kilometer route neemt u mee vanaf Cala Agulla en na een beklimming bereikt u de top van Puig de s'Aguila. Hier geniet u van een schitterend uitzicht. U daalt af en bereikt Talaia de Son Jaumell. Vai een prachtige weg wandelt u naar het strand van Cala Mesquida en komt u bij Cala Torta. Via s'Arenalet en Cala Mesquida komt u terug in Cap Vermell.

location_onSon Moll en Carregador
Op de derde dag van deze Wandel 4-daagse neemt de 20 kilometer route u mee naar enkele van de meest prominente baaien van Mallorca. U komt bij Sa Preduscada, n'Aguiat en Carregador. Na het bereiken van Sa Font de sa Cala vervolgt u de route en geniet u vane en spectaculair uitzicht over de regio en het kasteel van Capdepera. Uw wandeling eindigt in Cap Vermell.

Met de 12 kilometer route wandelt u langs de kust van Cala Ratajada en langs kliffen terwijl u geniet van het uitzicht. U wandelt over smalle wegen langs de Esbucada toren en ziet ook de beroemde vuurtoren van Capdepera. Ook komt u bij de vissershaven van het charmante Cala Gat. Aan het einde van de route wandelt u langs de baai van Na llobrega. De route eindigt in Cap Vermell.

Voor de route van 30 kilometer gaat u vanaf Son Moll naar Sa Font de Sa Cala en komt u langs de verschillende baaien. Vervolgens wandelt u over de route naar Claper des Gegants, gelegen op de heuvel van Puig de sa Tortuga. Aansluitend wandelt u in de richting van Canyamel waar u begint met een cirkelvormige route die u meeneemt door een bos naar het uitkijkpunt Costa del Pins. Langs de kust wandelt u terug naar Cap Vermell.

location_onAfsluiting Wandel 4-daagse
Vandaag is de laatste dag van de Wandel 4-daagse van Mallorca aangebroken. Voor de 20 kilometer route vertrekt u naar Talaia de Son Jaumell. Via een prachtige weg bereikt u het strand van Cala Mesquida en aansluitend gaat u naar Cap Vermell. Hier kunt u verschillende interessante gebouwen ontdekken. U wandelt door naar Sa Font de Sa Cala en wandelt langs de kust via Son Moll terug naar Cap Vermell.

De route van 12 kilometer is tussen Capdepera en Sa Mesquida de Dalt. Bijna aan het einde van de wandeling komt u bij de karakteristieke stranden van Cala Mesquida en Cala Agualla om terug te keren in Cap Vermell.

De 30 kilometer wandeling begint in Capdepera en bereikt de Canyamel toren. Vanaf Canyamel wandelt u in de richting van Arta. U volgt vervolgens een route in de richting van Sa Font de Sa Cala en Son Moll. Uw wandeling eindigt in Cap Vermell.

U sluit de Wandel 4-daagse af met gezellige muziek en ontvangt, indien u 4 wandeldagen heeft volbracht, een mooie medaille als herinnering.

location_onVandaag heeft u een dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk bijkomen van de sportieve prestaties van de afgelopen dagen.

location_onVlucht van Palma de Mallorca naar Amsterdam
Vanuit uw accommodatie vertrekt u op een nader te bepalen tijdstip, afhankelijk van uw vluchtschema, per lokale touringcar richting de luchthaven van Palma de Mallorca. Aangekomen op de luchthaven checkt u in voor de terugvlucht naar de luchthaven in Nederland. Aangekomen in Nederland is een einde gekomen aan deze prachtige en sportieve wandelreis naar Mallorca.

Accommodatie(s)

Hotel Diamant****

Hotel Diamant ligt op ca. 10 minuten te voet vanaf het centrum van Cala Ratjada. Ook de bekende stranden van Mallorca zoals Cala Agulla en Cala Gat liggen op loopafstand van dit hotel.

Lees meer
Hotel Diamant****
sluiten
Hotel Diamant
Hotel Diamant zwembad
Hotel Diamant kamer
Hotel Diamant zwembad

Ligging

Hotel Diamant ligt op ca. 10 minuten te voet vanaf het centrum van Cala Ratjada. Ook de bekende stranden van Mallorca zoals Cala Agulla en Cala Gat liggen op loopafstand van dit hotel.

Faciliteiten

• receptie
• meerdere buitenzwembaden
• binnen zwembad
• jacuzzi
• sauna
• fitnessruimte
• midgetgolf
• wifi
• bar
• twee restaurants

Kamer

Uw kamer beschikt o.a. over een volledig ingerichte badkamer, airco, wifi, tv, telefoon, kluisje en een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• diner buffet of menu

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+3foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

Arrangement inclusief vlucht:
checkvlucht Amsterdam – Palma de Mallorca v.v. per Transavia
checktransfer luchthaven – accommodatie v.v. per lokale touringcar
checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner 1e dag t/m ontbijt laatste dag (índien u 's avonds laat aankomt per vlucht, is het diner op de 1e avond niet inbegrepen)
checkNederlandse Oad reisbegeleiding ter plaatse
checkluchthavenbelastingen
checkbrandstof en veiligheidstoeslagen
checkOad V.I.P. desk bij het startpunt
check1-jarig lidmaatschap KWBN
checkbagage tijdens de vlucht: 1 stuk handbagage van max 10 kg p.p. en 1 stuk ruimbagage van max 15 kg p.p.
checkhalve dag excursie naar de grotten van Arta onder leiding van een lokale gids op woensdag 1 april 2020

Exclusief

checkeventuele entreegelden

Optioneel bij te boeken:
checkregistratie Wandel 4-daagse Mallorca (12, 20 of 30 km) à € 50,- per persoon
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering