Zoek hier naar je reis of bestemming

Verzekeringen

Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Een reisverzekering is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten, is de hulp in onvoorziene (nood)situaties. Denk aan het vervroegd afbreken van de reis of juist een langer verblijf als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden. Dit soort gebeurtenissen kosten vaak veel geld en tijd, terwijl het nergens anders is gedekt.

Reisverzekeringen

Reisverzekering Combinatie B Europadekking

Deze verzekering zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval van jezelf, jouw reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode. Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering, deze geeft een samenvatting van de verzekering. Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering.

Reisverzekering Combinatie C Europadekking

De verzekering zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval van jezelf, jouw reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode. Deze verzekering heeft enkele verschillen met combinatie B; het verzekerde bedrag is € 5000,- (i.p.v. € 4000,-) en je hebt geen eigen risico. Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Reisverzekering, deze geeft een samenvatting van de verzekering. Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Reisverzekering.

Annuleringsverzekering

Kortlopend Annuleringsverzekering

Jouw reis moeten annuleren, dat is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit je een Annuleringsverzekering af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed en bij het afbreken van uw vakantie worden de niet genoten vakantiedagen vergoed. Klik hier voor de Verzekeringskaart Kortlopende Annuleringsverzekering, deze geeft een samenvatting van de verzekering. Klik hier voor de actuele voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering.

Doorlopende verzekeringen

Kortlopend of doorlopend reis- en/of annuleringsverzekering

Ga je één keer per jaar op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering de perfecte keus. Ga je ook wel eens een weekendje weg of vaker op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering waarschijnlijk een voordeliger alternatief. En is de totale reissom van de vakanties, weekendjes weg, maar ook dagtrips en concerten in een jaar hoger dan € 700,-? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering al gauw goedkoper.

Meer informatie en afsluiten van een doorlopende verzekeringen

Ben je geïnteresseerd in een van de verzekeringen van Allianz, heb je nog vragen of wil je een (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, 0547-284488. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Schade melden

Indien je onverhoopt een schadeclaim wilt indienen, dan kun je dat zelf online doen via het online schadeformulier van Allianz. Vind hier het schadeformulier op de Allianz website.

Fietsverzekering

Heb je via Oad een fiets gehuurd, dan adviseren wij je om uw huurfiets te verzekeren. Indien je bij Oad een reis- en ongevallenverzekering afsluit, kan tegen een toeslag van € 0,45 per dag jouw huurfiets verzekerd worden. Indien je elders uw reis- en ongevallenverzekering heeft afgesloten, bedraagt de premie per reis € 10,- voor een toerfiets, en € 15,- voor een e-bike. De fiets/e-bike is dan verzekerd tot een bedrag van maximaal € 2250,-. Lakschade is altijd uitgesloten van de dekking en schades lager dan € 35,- worden niet in behandeling genomen. Tevens is schade aangebracht aan derden niet gedekt via deze fietsverzekering. Schade ontstaan door opzet, schuld of nalatigheid van de deelnemer is niet gedekt door de verzekering. In deze gevallen behoudt Oad zich het recht om de schade te verhalen op de deelnemer.

Klik hier voor de verzekeringskaart Kortlopende Fietsverzekering, deze geeft een samenvatting van de verzekering.

Meer weten over onze algemene voorwaarden?

Bekijk ze hier