Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Tijdens onze reizen zijn magische momentjes nooit ver weg. En dat geldt in het bijzonder voor onze kerstreizen. Op de meest wondere locaties genieten we van hoogtepunten die je waarschijnlijk ooit wel eens op een wensenlijstje hebt gezet. Van chique kerstdineren in een heus paleis tot een winterse treinrit door het mooiste plekje in Europa. Wij presenteren je graag zes magische momentjes. Om van te genieten deze Kerst. Welke staat op jouw wensenlijstje?

Dineren in een paleis

Tijdens de kerstspecial naar Keizerlijk Wenen dineren we op z’n chicst in het schitterende Palais Daun-Kinsky. Dit barokke paleis is rijkelijk gedecoreerd met fresco’s en standbeelden. Jouw avond begint met een concert met klassieke muziek van Mozart, Schubert en Strauss en aansluitend wordt een heerlijk 4-gangen diner geserveerd. De avond wordt afgesloten met vrolijke kerstmuziek. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Bekijk de reis

Kerstpromenade langs het meer

Vanuit Karinthië is Slovenië gemakkelijk te bereiken. We gaan daarom tijdens de kerstperiode de belangrijkste bezienswaardigheid van het land bezoeken, het meer van Bled. Prachtig gelegen tussen het bergachtige landschap met in het midden een eilandje met de Maria Hemelvaartskerk uit de 9e eeuw. In december wordt de hele boulevard langs het meer omgetoverd tot kerstpromenade. Schitterende uitzichten gegarandeerd!

Bekijk de reis

The Polar Express?

De prachtige treinreis van Brig naar Andermatt in de Zwitserse Alpen doet soms denken aan scenes uit de ‘Polar Express’. De panoramische uitzichten over het prachtige winterse landschap brengen je helemaal in de kerststemming en de stop in het pittoreske Andermatt maken het helemaal af. Deze optionele treinreis is eigenlijk een must om helemaal in de kerststemming te komen voor het smakelijke kerstdiner in het hotel.

Bekijk de reis

Candlelight dinner cruise

Aan het begin van de avond stappen we aan boord voor een bijzondere candlelight dinner cruise. Je kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl je uitkijkt op de prachtig verlichte gebouwen aan de Donau. Een mooiere omgeving voor een kerstdiner is haast niet denkbaar. Hierna heb je nog de mogelijkheid om mee te gaan naar de St. Stephans Basiliek voor een bijzondere nachtmis.

Bekijk de reis

Eerste kerstdag in de natuur

Op eerste kerstdag trekken ook in Nederland veel mensen de natuur in om even te genieten van de omgeving. Tijdens de kerstreis naar Schotland doen we daar graag aan mee. We rijden een sensationele route door The Trossachs & Loch Lomond National Park. De route langs Loch Lomond is prachtig met mooie uitzichten. Optioneel kun je zelfs een boottocht over het meer maken. Het is prachtig in de natuur!

Bekijk de reis

De grootste kerstboom ter wereld

Tijdens de kerstreis in Sauerland bezoeken we de grootste kerstmarkt van Duitsland! Kerstshoppers, haal je hart hier maar op. Met zo’n 300 kraampjes met kerstartikelen, Duitse lekkernijen en veel meer is het goed toeven in het toch al zo mooie centrum van Dortmund. Geniet samen van een heerlijke gluhwein en tel de lichtjes op de grootste kerstboom ter wereld.

Bekijk de reis