U bevindt zich hier HomeFietsvakanties

  Fietsvakanties

  Een fietsvakantie is voor velen dé ideale vakantie. Actief bezig zijn en veel zien! Genieten van prachtige natuur en leuke stadjes om in te pauzeren. De overnachtingen zijn gereserveerd en soms is bagagetransport inclusief. Of u nu kiest voor fietsvakantie Duitsland, Oostenrijk of Italië: een geschikte fietsvakantie vindt u altijd. Tijdens al onze fietsvakanties rijdt er begeleiding mee op de routes maar u geniet van optimale vrijheid. U bepaalt zelf de stops en de lengte van de route die u maakt.

  Vroeg boeken = voordeel pakken
  Boek t/m 2 januari 2019 een fietsvakanties en ontvang € 50,- vroegboekvoordeel. Bovendien kunt u uw vakantie t/m 7 januari 2019 kosteloos wijzigen of annuleren. Wilt u gebruik maken van deze actie? Gebruik dan tijdens het boeken de actiecode: Actie50Z.
  Actie is geldig op alle busreizen, rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, vlieg-vakanties en riviercruises.

  Een fietsvakantie: actief en toch ontspannend

  U krijgt uitgebreide routebeschrijvingen mee en informatie over de regio. Met eigen fiets of (elektrische) huurfiets: dat wordt een onbezorgde fietsvakantie! Een fietsvakantie in Duitsland langs bijvoorbeeld Rijn en Moezel met zijn stoere burchten. In Oostenrijk fietst u langs de Donau van Passau naar Wenen of langs de meren van zonnig Karinthië. Italië met zijn glooiende landschappen, middeleeuwse dorpjes en heerlijke pasta's, die na een dag fietsen nog beter smaken.
  Lees meer