arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeOekraïneRondreis Grand Tour Oekraïne
Reisnummer: BROE06
va. 1849,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum
Aan favorieten toevoegen
Rondreis Grand Tour Oekraïne
Oekraïne
 2 mei en 13 juni met Marie Thérèse ter Haar!
 Verblijf in uitstekende 3-of 4–sterren hotels
 Zeer interessante excursie Tsjernobyl bij te boeken

Rondreis Grand Tour Oekraïne

Helaas kunnen wij deze mooie reis momenteel niet aanbieden.

Oekraïne is het op één na grootste land van Europa, maar nog onbekend terrein voor velen. Van oudsher is Oekraïne een kruispunt van belangrijke handelsroutes en hebben vele heersers over het gebied van het huidige Oekraïne geregeerd. Er hebben grote volksverhuizingen plaatsgevonden en dankzij de gunstige ligging heeft bijvoorbeeld Kiev zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste steden in Oost-Europa. Tijdens deze veelzijdige rond...reis Oekraïne laten we u dit bijzondere en ongerepte land ontdekken onder leiding van onze eigen Oad reisleiding. Prachtige steden als Kiev, Lviv en Chernivtsi komen in deze rondreis Oekraïne aan bod. Maar ook ontdekt u het groene natuurlandschap van de Oekraïnse Karpaten. Deze rondreis Oekraïne is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Lees meer over Rondreis Grand Tour Oekraïne

Waarom de rondreis Oekraïne bij Oad boeken?

Deze unieke rondreis reis is samen met de Rusland- en Oost-Europa Academie ontwikkeld
Vertrek 2 mei en 13 juni onder begeleiding van Oost-Europa deskundige Marie Thérèse ter Haar
Deze reis is alleen bij Oad te boeken
De gehele reis is onder begeleiding van zeer deskundige reisleiding
Veel tijd in prachtige steden als Lviv en Kiev
Uitgebreide aandacht voor de Oekraïnse Karpaten
Inclusief een aantal maal onder begeleiding van een gespecialiseerde lokale gids
U heeft de mo...gelijkheid om een zeer bijzonder excursie naar Tsjernobyl bij te boeken
Elke dag is ontbijt en diner inbegrepen
Inclusief toeristenbelasting, ter plaatse hoeft u hier niet meer aan te denken.
Inclusief een goed 3-gangen afscheidsdiner in Didam.
Van elke gereden kilometer tijdens deze reis wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd.

Lees meer over Rondreis Grand Tour Oekraïne

Hoogtepunten

Groene 'Tunnel of Love'
Fonkelende koepels van de Sint Sophia kathedraal in Kiev
Zeer bijzonder en indrukwekkend; Tsjernobyl
Prachtige natuurtochten in Karpaten
Lviv; dé mooiste stad van Oekraïne

Dagprogramma

location_onHeenreis
Vanaf Didam rijden we naar de omgeving van Frankfurt aan de Oder voor diner en de eerste overnachting (afstand ca. 660 kilometer).

location_onOmgeving Radom
Vanuit Zuid-Duitsland rijden we naar Polen en komen we in de omgeving van Radom aan voor diner en de tweede overnachting van deze unieke reis (afstand ca. 475 kilometer).

location_onRivne
Op weg naar de grens van Oekraïne maken we een stop in de renaissancestad Zamość. Het ontwerp van de stad is gebaseerd op Italiaanse theorieën van 'de ideale stad'. Het centrale plein van de oude stad wordt gedomineerd door het imposante stadhuis en de omringende burgerhuizen met arcades. Na de stop zetten we koers richting Rivne. Afstand vandaag is ca. 485 kilometer.

location_onRivne, Kiev
Na het ontbijt kunt u ervoor kiezen om Rivne op eigen gelegenheid te ontdekken. Ook kunt u mee naar de Tunnel of Love in Klevan. Deze bijna zeven kilometer lange spoorweg loopt door een bebost gebied waar, door de bomen, een groene ‘tunnel’ is ontstaan. Men zegt dat als u hier met uw geliefde komt en een oprechte wens doet, deze zal uitkomen. Na dit korte bezoek rijden we via Rivne verder naar Kiev waar we in de namiddag aankomen. (afstand ca. 330 kilometer)

location_onKiev, Pechersk-Lavra (Holenklooster)
Kiev, een van de oudste steden van Europa en prachtig gelegen aan de Dnjepr rivier. In de ochtend maken we een stadstour en zien we onder andere het Marinskii Paleis, de Gouden Poort, ooit toegangspoort van de stad en de 11e eeuwse Sophia kathedraal. Vanmiddag brengen we een bezoek aan misschien wel één van de indrukwekkendste bezienswaardigheden van de stad, het kloostercomplex Pechersk-Lavra. (afstand ca. 20 kilometer)

location_onTsjernobyl, vrije dag
Vandaag heeft u de gelegenheid om Kiev zelf verder te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld in de ochtend het Nationaal Historisch Museum bezoeken en in de middag het Tjernobylmuseum. Of u kiest er zelfs voor om deel te nemen aan de zeer bijzondere excursie naar de kerncentrale van Tsjernobyl. Indien u naar Tsjernobyl gaat is de afstand van vandaag ca. 260 kilometer.

Excursie Tsjernobyl:
Vandaag krijgt u de mogelijkheid om een uitzonderlijke excursie bij te boeken. U kunt namelijk de omgeving van de kerncentrale van Tsjernobyl bezoeken, inclusief lunch (optioneel, kosten ca. €150,- p.p., bij boeking opgeven). In de nacht van 26 april 1986 ontplofte hier reactor nummer 4 van de kerncentrale van Tsjernobyl. De bewoners van de nabijgelegen arbeidersstad Pripyat lagen nog te slapen toen de ontploffing plaatsvond. 40 uur later kregen de bewoners het bevel om te evacueren. De stad bleef leeg, maar compleet in tact achter. Een gebied van 30 kilometer rondom de reactor is tot gesloten gebied verklaard, maar korte bezoeken zijn toegestaan en veilig. Het gebied heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot een bijzondere ecologische zone, waar de tijd stil is blijven staan. Deze excursie, die u nooit meer zult vergeten, laat u kennis maken met het ingrijpende verhaal van de nucleaire ramp in Oekraïne in 1986. Voor deze excursie geldt dat zich minimaal 8 deelnemers moeten aanmelden wil de excursie doorgang kunnen vinden.

location_onBerdichev
Onderweg naar het historische Kamyanets-Podilskiy bezoeken we het 17e eeuwse Carmelite-klooster in Berdichev, een belangrijke stad voor de Joodse geschiedenis en cultuur. We verblijven een nacht in Kamyanets-Podilskiy (afstand ca. 440 km).

location_onKamyanets-Podilskiy, Chernivtsi
Kamyanets-Podilskiy is in de 11e eeuw gesticht en daarmee een van de oudste steden van Oekraïne. Tijdens de stadswandeling door het historische centrum ziet u de belangrijkste pleinen en kerken. Onderweg naar Chernivtsi maken we een korte stop bij het fort van Khotyn. Eenmaal aangekomen in Chernivtsi, één van de grootste culturele en educatieve centra van Oekraïne maken we een korte stadswandeling. De afstand van vandaag is ca. 250 kilometer.

location_onChernivtsi, Kolomyia, Verkhovyna
Na het ontbijt willen we u nog een aantal bezienswaardigheden in Chernivtsi laten zien. Na de koffie gaan we op weg naar Verkhovyna en bezoeken o.a. het museum van de bekende Oekraïnse paaseieren (Pysanky) en Kryvovivna voor een bezoek aan een nationaal Hutsul huis. Vanavond komen we aan in ons hotel in Verkhovyna (afstand ca. 125 kilometer).

location_onOekraïnse Karpaten
Vandaag maken we een schitterende tocht door het indrukwekkende groene landschap landschap van de Oekraïense Karpaten. Dit ongerepte gebied is de thuisbasis van de schreeuwarend, steenarenden maar ook van de bruine beer, lynx en de wolf! Ook vind u hier nog een combinatie met levendige authentieke cultuur met schaapherders, muziek en klederdracht. (afstand ca. 150 kilometer)

location_onUzhgorod
We gaan op weg naar Uzhgorod aan de Romeense grens. Uzhgorod wordt ook wel 'venster naar Europa' genoemd. Het ligt in het hart van Transkarpatië, aan de onderkant van de majestueuze Karpaten. De unieke locatie en de mulitculturele invloed hebben Uzhgorod tot een van de meest aantrekkelijke plaatsen in het westen van Oekraïne gemaakt. Onderweg maken we een korte stop in Mukachevo bij het Palanok kasteel. Dit kasteel is gebouwd op een heuvel vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de Latorytsa vallei. We overnachten in Uzhgorod. (afstand ca. 300 kilometer)

location_onUzhgorod, Lviv
Ook vandaag staat er weer een tocht door de schitterende Oekraïense natuur op het programma. We rijden door het Nationaal Park Oezjansky richting Lviv waar we in de namiddag aankomen. Indien de tijd het toe laat bezoeken we nog de Sint-Joris kathedraal. (afstand circa 270 kilometer)

location_onStadswandeling Lviv
Het vroegere Lemberg wordt ook wel beschouwd als dé mooiste stad van Oekraïne. Niet voor niets staat het historische centrum van de stad vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens de stadswandeling door het oude centrum van Lviv ziet u vele historische gebouwen en hoort u de verhalen die deze stad zo bijzonder maken. Religieuze gebouwen zoals de Armeense kerk, de Bomis Kapel, het Bernardinsky klooster maar ook het gezellige Rynokplein met haar prachtige monumentale panden, gedecoreerd met vele ornamenten, komen aan bod. De middag is ter vrije besteding. Drink een kop koffie in de Italiaanse tuin of breng een bezoek aan de Latijnse kathedraal of de Armeense tuin.

location_onZhovkva en vrije middag
Na het onbijt bezoeken we de kasteelheuvel, vanwaar u een geweldig uitzicht over de stad Lviv heeft. In de middag heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar Zhovkva. Het stadje Zhovkva, ook wel het ideale fort genoemd, heeft een mooi historisch centrum dat we met onze eigen lokale gids zullen bezoeken. Indien het repertoire van het operatheater in Lviv het toelaat bestaat de kans dat u vanavond nog een opera kunt bijwonen! (afstand ca. 180 kilometer)

location_onKrakau
Na het ontbijt verlaten we dit prachtige land en rijden we naar het historische Krakau in Zuid-Polen waar we vroeg in de middag aankomen. U heeft de middag ter vrije besteding. Diner en overnachting in Krakau. (afstand circa 330 kilometer)

location_onDuitsland
We vervolgen onze terugreis en rijden naar Duitsland voor diner en overnachting. (afstand circa 595 kilometer)

location_onTerugreis
Vandaag komt een einde aan deze prachtige reis. We rijden naar Didam waar u tijdens het afscheidsdiner nog na kunt praten over deze prachtige reis naar de Oekraïne. (afstand circa 575 kilometer)

Accommodatie(s)

U verblijft in middenklasse hotels, de meeste met lift. Uw kamer beschikt over een badkamer met bad of douche en toilet. Eventueel genoemde hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotel Kaliski ***

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum van Slubice, een grensplaats in Polen gelegen aan de rivier de Oder. Het hotel is in het centrum gelegen, op ongeveer 200 meter van de grens met Duitsland.

Lees meer
Hotel Campanile Lublin ***

Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het oude centrum van Lublin.

Lees meer
Hotel Ukraine****

Hotel Ukraine ligt in het centrum van Rivne op slechts 10 minuten lopen van het Historisch Museum van Rivne en de schouwburg.

Lees meer
Hotel Rus***

Hotel Rus ligt in het stadscentrum van Kiev. Het ligt op zo'n 5 minuten lopen van de straat Khreshchatyk waaraan het onafhankelijkheidsplein ligt en het Olympisch Stadion.

Lees meer
Hotel 7 Days***

Hotel 7 Days is gelegen in het centrum van de plaats Kamyanets-Podilsky, gelegen in het uitgestrekte gebied ten oosten van de Oekraïnse Karpaten. Het indrukwekkende kasteel van Kamyanets-Podilsky ligt op ongeveer 2km van het hotel.

Lees meer
Hotel Bukovyna****

Het hotel ligt in het centrum van Chernivtsi, op 1 minuut lopen van het Tarasa Shevchenkapark en de botanische tuin van Chernivtsi.

Lees meer
Hotel Verhovel****

Het hotel ligt in het plaatsje Verkhovyna in zuidwest Oekraïne in de Karpaten.

Lees meer
Hotel Stanislavskiy ***

Het hotel ligt net buiten de plaats Yaremche, midden in de groene omgeving van de Oekraïense Karpaten. De waterval Probiy ligt op loopafstand van het hotel.

Lees meer
Hotel Praha****

Hotel Praha ligt aan de rand van de stad Uzhgorod aan de Slowaakse grens.

Lees meer
Hotel Nton ***

Het hotel is buiten het oude centrum van Lviv gelegen. Per openbaar vervoer is het oude centrum goed te bereiken.

Lees meer
Hotel Conrad****

Hotel Conrad ligt buiten het centrum van Krakau en is daarmee een uitstekend overnachtingshotel.

Lees meer
sluiten
Hotel Kaliski ***
sluiten
Slubice - Hotel Kaliski - aanzicht hotel
Slubice - Hotel Kaliski - terras
Slubice - Hotel Kaliski - voorbeeldkamer
Slubice - Hotel Kaliski - voorbeeldkamer
Slubice - Hotel Kaliski - voorbeeldkamer
Slubice - Hotel Kaliski - voorbeeldkamer
Slubice - Hotel Kaliski - voorbeeldkamer
Slubice - Hotel Kaliski - lounge
Slubice - Hotel Kaliski - receptie
Slubice - Hotel Kaliski - restaurant
Slubice - Hotel Kaliski - restaurant
Slubice - Hotel Kaliski - terras
Slubice - Hotel Kaliski - bar
Slubice - Hotel Kaliski - bar
Slubice - Hotel Kaliski - bar
Slubice - Hotel Kaliski - restaurant

Ligging

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum van Slubice, een grensplaats in Polen gelegen aan de rivier de Oder. Het hotel is in het centrum gelegen, op ongeveer 200 meter van de grens met Duitsland.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• lift
• terras
• wifi

Kamer

De moderne kamers zijn voorzien van telefoon, tv, wifi en een badkamer met bad of douche, toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Campanile Lublin ***
sluiten
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - voorbeeldkamer
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - hotelaanzicht
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - lounge
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - bar
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - entree
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - restaurant
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - restaurant
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - hotelaanzicht
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - terras
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - restaurant
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - voorbeeldkamer
Lublin - Hotel Campanile Lublin *** - bar

Ligging

Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het oude centrum van Lublin.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift

Kamer

De kamers beschikken over alle basisvoorzieningen zoals een tv, een telefoon en een badkamer met bad of douche, toilet en een föhn.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Ukraine****
sluiten
Rivne - Hotel Ukraine **** - hotelaanzicht
Rivne - Hotel Ukraine **** - voorbeeldkamer
Rivne - Hotel Ukraine **** - hotelaanzicht
Rivne - Hotel Ukraine **** - lounge
Rivne - Hotel Ukraine **** - voorbeeldkamer

Ligging

Hotel Ukraine ligt in het centrum van Rivne op slechts 10 minuten lopen van het Historisch Museum van Rivne en de schouwburg.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• wifi
• lift

Kamer

De kamers van Hotel Oekraïne zijn ingericht in klassieke stijl en voorzien van een een tv, telefoon, minibar, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Rus***
sluiten
Kiev - Hotel Rus*** - receptie
Kiev - Hotel Rus*** - voorbeeldkamer
Kiev - Hotel Rus*** - voorbeeldkamer
Kiev - Hotel Rus*** - hotelaanzicht
Kiev - Hotel Rus*** - voorbeeldkamer

Ligging

Hotel Rus ligt in het stadscentrum van Kiev. Het ligt op zo'n 5 minuten lopen van de straat Khreshchatyk waaraan het onafhankelijkheidsplein ligt en het Olympisch Stadion.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift

Kamer

De kamers van het Premier Rus hotel zijn verzorgt ingericht en beschikken over een een tv, minibar, telefoon, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel 7 Days***
sluiten
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - hotelaanzicht
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - voorbeeldkamer
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - restaurant
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - bar
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - restaurant
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - zwembad
Kamyanets Podilskiy - Hotel 7 Days - voorbeeldkamer

Ligging

Hotel 7 Days is gelegen in het centrum van de plaats Kamyanets-Podilsky, gelegen in het uitgestrekte gebied ten oosten van de Oekraïnse Karpaten. Het indrukwekkende kasteel van Kamyanets-Podilsky ligt op ongeveer 2km van het hotel.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift
• sauna (tegen betaling)

Kamer

De eenvoudige kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Bukovyna****
sluiten
Chernivtsi - Hotel Bukovyna **** - voorbeeldkamer
Chernivtsi - Hotel Bukovyna **** - voorbeeldkamer
Chernivtsi - Hotel Bukovyna **** - hotelaanzicht
Chernivtsi - Hotel Bukovyna **** - receptie
Chernivtsi - Hotel Bukovyna **** - lobby

Ligging

Het hotel ligt in het centrum van Chernivtsi, op 1 minuut lopen van het Tarasa Shevchenkapark en de botanische tuin van Chernivtsi.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift
• binnenzwembad (tegen betaling)

Kamer

De kamers van het Bukovyna Hotel zijn ingericht in pastelkleuren en voorzien van een tv, telefoon, minibar, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Verhovel****
sluiten
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - bar
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - receptie
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - restaurant
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - hotelaanzicht
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - voorbeeldkamer
Verkhovyna - Hotel Verhovel **** - bar

Ligging

Het hotel ligt in het plaatsje Verkhovyna in zuidwest Oekraïne in de Karpaten.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar

Kamer

De moderne kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Stanislavskiy ***
sluiten
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - hotelaanzicht
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - buitenzwembad
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - buitenzwembad
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - binnenzwembad
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - voorbeeldkamer
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - voorbeeldkamer
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - uitzicht
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - terras
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - restaurant
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - restaurant
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - speelhal
Yaremche - Hotel Stanislavskiy *** - buitenzwembad

Ligging

Het hotel ligt net buiten de plaats Yaremche, midden in de groene omgeving van de Oekraïense Karpaten. De waterval Probiy ligt op loopafstand van het hotel.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• wifi
• binnenzwembad
• buitenzwembad
• wellnessfaciliteiten (€)

Kamer

Uw comfortabele kamer is klassiek ingericht en voorzien van een telefoon, tv en badkamer met bad of douche en toilet. Ook zijn er kamers die beschikken over een balkon.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Praha****
sluiten
Uzhgorod - Hotel Praha **** - hotelaanzicht
Uzhgorod - Hotel Praha **** - receptie
Uzhgorod - Hotel Praha **** - terras
Uzhgorod - Hotel Praha **** - voorbeeldkamer
Uzhgorod - Hotel Praha **** - tuin
Uzhgorod - Hotel Praha **** - bar

Ligging

Hotel Praha ligt aan de rand van de stad Uzhgorod aan de Slowaakse grens.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift

Kamer

Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Nton ***
sluiten
Lviv - Hotel Nton *** - restaurant
Lviv - Hotel Nton *** - wellness
Lviv - Hotel Nton *** - voorbeeldkamer
Lviv - Hotel Nton *** - voorbeeldkamer
Lviv - Hotel Nton *** - tuin
Lviv - Hotel Nton *** - tuin
Lviv - Hotel Nton *** - voorbeeldkamer
Lviv - Hotel Nton *** - restaurant
Lviv - Hotel Nton *** - restaurant
Lviv - Hotel Nton *** - wellness

Ligging

Het hotel is buiten het oude centrum van Lviv gelegen. Per openbaar vervoer is het oude centrum goed te bereiken.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• wellnessfaciliteiten (€)
• terras

Kamer

Uw eenvoudig ingerichte kamer is voorzien van een tv, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Hotel Conrad****
sluiten

Ligging

Hotel Conrad ligt buiten het centrum van Krakau en is daarmee een uitstekend overnachtingshotel.

Faciliteiten

• receptie
• lounge
• restaurant
• bar
• wifi
• lift
• wellnessfaciliteiten (tegen betaling)

Kamer

De klassieke kamers zijn verzorgd ingericht en beschikken over een tv, telefoon, bureau, gratis wifi en een badkamer met bad of douche en toilet.

Extra informatie

• ontbijtbuffet
• driegangendiner

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+17foto's

Businformatie

Algemeen

Excellent bus
Een aantal reizen bieden we aan met de zogenoemde Excellent bus. Een vakantie met deze luxe bus is een geweldige ervaring. En zoals een van onze reizigers deze bus eens omschreef: ‘Dit is een vijfsterrenhotel op wielen’.
Het uitzonderlijke comfort van de Excellent bus
• een kleiner reisgezelschap (max. 34 personen)
• groot zitcomfort door de verstelbare fauteuils
• gelijkvloers toilet achterin de bus zodat u de trap niet af hoeft
• een keuken met o.a. koelkast, koffiebonen-automaat en magnetron
• extra zitje met vier stoelen en een tafel
• een webcam zodat u mee kan kijken met de route
• USB aansluiting voor elke stoel

Toon meer businformatie
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Excellent bus 2021
Duitsland_Oad bus

Algemeen

Kenmerken Comfort Class Bus:
• zitplaatsen met onderlinge afstand van 85 cm
• comfortabele stoelen met luxe bekleding
• ruim verstelbare rugleuning en voetsteun
• uitklapbare tafeltjes met bekerhouder
• airco en warmteregeling
• persoonlijke leeslampjes met LED-verlichting
• toilet

Toon meer businformatie

Fietsinformatie

Opstapplaatsen

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden om uw vakantie ontspannen te beginnen.

Per Oad servicelijn
Onze servicelijnbus brengt u vanaf één van de opstapplaatsen naar ons overstappunt in Didam. Hieronder vindt u een overzicht van opstapplaatsen die u bij deze reis kunt kiezen.

Oad Taxi Service Direct
U wordt vanaf uw huisadres naar ons overstappunt Didam gebracht. Afhankelijk van de route en planning, is het mogelijk dat uw rit gecombineerd wordt (beperkt tot 3 adressen en maximale extra reistijd van 1,5 uur). U kunt de taxi reserveren voor € 72,50 per persoon per enkele reis. De taxi is direct bij boeken te reserveren.

Met eigen auto naar overstappunt Didam
Partycentrum Boszicht / Juffrouw Tok - Tolweg 9 - 6942 HX Didam. Parkeerkosten € 15,-. Indien u langer dan acht dagen op vakantie gaat dan betaalt u € 20,-. U dient tussen 08:45 en 09:00 uur bij het overstappunt aanwezig te zijn.

Voorovernachting in Hotel Restaurant Ruimzicht (Zeddam)
U kunt een overnachting met ontbijt al va. € 42,50 per persoon reserveren. De volgende dag kunt u met uw eigen auto naar Didam rijden (10 min.) of u kunt met de gratis servicelijn bus mee naar Didam (15 min.) Deze tarieven zijn uitsluitend geldig bij een reservering van een Oad reis. U kunt uw overnachting reserveren door een mail te sturen naar reserveringen@oad.nl met daarin uw boekingsnummer of te bellen met onze reserveringsafdeling 0547-284488.

Hoe laat vertrekt de bus vanaf het overstappunt Didam?
Om 9.30 uur vertrekken de bussen richting uw vakantiebestemming.

Beschikbaarheid opstapplaatsen (¹)
Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.

Opstapplaatsen met toeslag (²)
Voor de opstapplaatsen Almere, Lelystad, Harderwijk, Goes en Middelburg betaalt u een toeslag van €19,50 p.p. per retour.

Definitieve opstaptijd
De definitieve opstaptijd staat op uw busvoucher welke u ontvangt bij uw reisbescheiden.
Lees meer
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


GroningenP+R Hoogkerk busstation, A7 afslag 35ca. 05.05 uur
Haren¹Postillion Hotelca. 05.10 uur
Hoogezand¹Voormalig postkantoor, Kerkstraat 22ca. 04.45 uur
Winschoten¹Station NS,ca. 04.45 uur
Stadskanaal¹Parkeerplaats Kwantum, Navolaan 46ca. 04.30 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd
Leeuwarden¹ Bushalte P+R Hemriksein, Drachtsterwegca. 05.00 uur
Drachten¹ Ingang Transferium, bij brievenbus, Zonnedauw 2ca. 05.30 uur
Heerenveen¹ Mc Donalds, parkeerterrein Stadionweg 11ca. 06.00 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

Assen Carpool Assen Kloosterveen, Balkendwarsweg 3ca. 05.30 uur
Hoogeveen Uitgang Station NS, Stationsplein 1ca. 06.00 uur
Meppel Station NS, Stationsweg 70ca. 06.30 uur
Emmen¹ Station NS, Stationspleinca. 05.00 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Lelystad¹²Mc Donalds, Larserpleinca. 06.00 uur
Almere¹² Sporthal Indische buurt, Ambonstraatca. 06.20 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
² Opstapplaats te boeken tegen een toeslag van €19,50 p.p. per retour
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdZwolleAchterzijde NS bij voetgangerstunnel/Hanzelaanca. 07.00 uur
Steenwijk¹Mc Donalds, Woldmeentherand 21ca. 06.40 uur
Hardenberg¹Mc Donalds parkeerterrein, Stelling 2ca. 05.40 uur
Raalte¹Station NS/ P+R, Stationspleinca. 06.50 uur
HoltenAC Holten/La Place Langestraat 22 ca. 07.00 uur
DeventerPostillion Motel, Deventerweg 121 (A1 afrit 23)ca. 07.20 uur
AlmeloCarpoolplaats Almelo-Zuid, Henriëtte Roland Holstlaanca. 06.10 uur
Hengelo (ov)Shell Platinastraat 2, zijkantca. 06.30 uur
Enschede¹Station NS, Kennispark, Forum 10ca. 06.50 uur
Haaksbergen¹Busstation Zeedijk,ca. 07.15 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

Apeldoorn A50 afrit 24, Carpoolplaats Landgoedlaan ca. 07.45 uur
Groenlo¹ Busstation Brandemate, Parallelwegca. 07.35 uur
Doetinchem¹ Busstation bij Station NS, Ambachtstraatca. 08.15 uur
Nijmegen/Wijchen Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985ca. 07.30 uur
Zeddam Hotel/Restaurant Ruimzicht, Kilderseweg 19ca. 08.30 uur
Tiel¹ Motel Tiel vd Valk, Laan van Westroyen 10ca. 07.15 uur
Arnhem Parkeerplaats ingang Rijnhal, Olympus 1ca. 07.55 uur
Zeddam Hotel Restaurant Ruimzicht, Kilderseweg 19ca. 08.15 uur
Harderwijk¹²La Place, Boekhorstlaan 14ca. 06.50 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
² Opstapplaats te boeken tegen een toeslag van €19,50 p.p. per retour.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd

Bergen op Zoom¹CBR Examencentrum, Gagelboslaan 162ca. 05.40 uur
Roosendaal¹Mc Donalds, Takspui bij infobordca. 05.15 uur
Etten-Leur¹Busstation bij P-garage Centrum Oostca. 05.25 uur
Breda/PrinsenbeekInt. bushalte Parkeerterrein Elleboogca. 05.35 uur
Oosterhout¹AC Restaurant ca. 05.45 uur
TilburgZwembad Stappegoor, Stappegoorweg 1ca. 06.05 uur
Den BoschHalte ingang Transferium, Pettelaarparkca. 06.35 uur
Oss¹NS station, Achterzijde aan de Gasstraatca. 07.00 uur
EindhovenP+R Meerhoven/Transferium, Sliffertsestraat 304ca. 06.05 uur
Helmond¹Parkeerplaats sportcomplex de Braak, Ing. Rembrandtlaanca. 06.40 uur
Veghel¹Parkeerplaats Poort van Veghelca. 07.10 uur
Uden¹Van der Valk hotel Uden, Rondweg 2ca. 07.25 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Woerden¹Tankstation, Europabaan 1 Oostca. 07.00 uur
Utrechtbusstrook Transferium Westraven, Griffioenlaan 1ca. 07.10 uur
Driebergen¹Station NS Driebergen/Zeistca. 07.20 uur
Veenendaal¹Mc Donalds, Nieuweweg-Noord 266ca. 07.45 uur
AmersfoortStation NS, busstation bij touringcarhalteca. 07.10 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdAlkmaarMc Donalds parkeerterrein, Robijnstraat 2ca. 05.00 uur
Beverwijk¹Station NSca. 05.30 uur
HaarlemP+R Woudplein, Station Spaarnwoudeca. 05.50 uur
Amstelveen¹Busstation Meander/achter Cultuurcentrum,ca. 06.30 uur
Hoorn¹Mc Donalds, parkeerplaats, Kleine Wijzend 1ca. 05.00 uur
Purmerend¹Leeuwerikplein/Winkelcentrum Overwhereca. 05.15 uur
Zaandam¹Station NS Kogerveld, Veldbloemenweg 2ca. 05.25 uur
AmsterdamStation NS Sloterdijk, bij P&R Piarcopleinca. 05.40 uur
Hilversum/Eemnes¹Motel de Witte Bergen, Rijksweg 2aca. 06.45 uur
Bussum¹NS station - Naarden/Bussumca. 06.40 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdDen HaagTouringcar halte Prinsessegracht 4, t.h.v. KABKca. 05.50 uur
Noordwijk¹Garage Beuk, van Berckelweg 32ca. 05.00 uur
Leiden¹Oude Rhijnhofweg 24, bij Mc Donalds Oegstgeestca. 05.10 uur
Alphen aan den Rijn¹Tankstation BP Kerk en Zanen, Leidse Schouw 10ca. 05.40 uur
Zoetermeer¹Mc Donalds parkeerterrein, Zilverstraat 2ca. 06.15 uur
Gouda¹Parkeerplaats Groenheuvel, Heuvellaan 1ca. 06.35 uur
Delft¹NS station zuid, Forensenweg hoek Motorenwegca. 05.00 uur
Naaldwijk¹Verdilaan, Busstation Centrumca. 05.20 uur
Vlaardingen¹Station NS-Oost, Burgemeester van Lierpleinca. 05.40 uur
Rotterdam CapelsebrugP+R Transferium Rotterdam Capelsebrugca. 06.00 uur
Rotterdam ZuidZuidplein 112, bij Scootercentrumca. 05.35 uur
RidderkerkBushalte Koningspleinca. 05.45 uur
DordrechtHalte parkeerplaats Weeskinderendijkca. 06.05 uur
GorinchemNS stationca. 06.40 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijdMiddelburg¹² NS station, bij busstationca. 04.45 uur
Goes¹² Station NS, ca. 05.15 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.
² Opstapplaats te boeken tegen een toeslag van €19,50 p.p. per retour.
PlaatsenOpstaplocatieOpstaptijd


Weert¹ Touringcarbedrijf Kupers, Kelvinstraat 1ca. 05.20 uur
Roermond¹ Busstation bij NS stationca. 05.15 uur
Heerlen¹ NS station Achterzijde, Spoorsingel ter hoogte van nr. 46ca. 05.00 uur
Maastricht¹ Sportpark de Geusselt, MVV stadionca. 04.45 uur
Sittard¹ P+R achterzijde station, Geerwegca. 05.15 uur


¹ Opstapplaats te boeken voor reizen die vertrekken vanaf 9 mei t/m 19 september 2022 en terugkomen vanaf 13 mei t/m 30 september 2022, overige opstapplaatsen zijn het gehele seizoen beschikbaar.

Reisinfo

Inclusief

checkrondreis per Comfort Class bus o.l.v. chauffeur
checkNederlandssprekende Oad reisleiding tijdens de gehele reis
checkvertrek 2 mei en 13 juni onder begeleiding van Oost-Europa deskundige Marie Thérèse ter Haar
check1 kopje koffie/thee met stroopwafel bij vertrek uit Didam
checkhalfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag.
checklokale Engelssprekende gids in Kiev (2x), Berdichev, Kamyanets-Podilsky, Chernivtsi, Kolomiya en Lviv
checkdriegangen afscheidsdiner
checkgenoemde excursies
checktoeristenbelasting
checkCO2-compensatie
checkservicelijn naar Didam

Exclusief

checklunches
checkentreegelden ca. € 59,- p.p.

Optioneel bij te boeken:
checkOad Taxi Service
checkannuleringsverzekering
checkreisverzekering
checkoptionele excursies

Extra Info

Basis conditie & mobiliteit tijdens rondreizen
Voor onze rondreizen is een goede basisconditie en een goede mobiliteit noodzakelijk. U kunt gemakkelijk afstanden lopen en hebt geen moeite met traplopen. Bovendien kunt u zelfstandig in en uit de bus, trein, boot e.d. stappen.
Onze rondreizen zijn niet geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Extra Info

U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is op het moment van terugkomst in Nederland met daarin twee lege pagina's.

Extra Info


Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat, worden de covid-19 protocollen voor het verantwoord reizen regelmatig aangepast. Hierdoor is het uitvoeren van reizen en eventuele wijzigingen in het programma en/of accommodatie onder voorbehoud. Mocht dit voor u van toepassing zijn, dan wordt u op tijd door ons geïnformeerd. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus en reizen

Minimum aantal deelnemers

Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 25. Met minder kan de reis helaas niet worden uitgevoerd.

Mocht dit gebeuren dan:
Wordt u altijd een alternatief aangeboden. In voorkomende gevallen ontvangt u hiervan tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit:
checkReisduur t/m 8 dagen uiterlijk 8 dagen voor vertrek.
checkReisduur vanaf 9 dagen en langer uiterlijk 14 dagen voor vertrek.
De aanvangsdatum van uw groepsreis geldt altijd als uitgangspunt.