U bevindt zich hier HomeLanglaufen

Langlauf- en wandelreizen

Geniet van de mooiste bestemmingen in het winterse Oostenrijk. Tijdens een langlauf -en wandelreis bepaalt u 's ochtends zelf of u die dag op wandelschoenen of langlauflatten staat. En weet u niet of langlaufen wel helemaal bij u past? Bij Oad is de langlaufset én een uitgebreide les inbegrepen. U kunt het dus altijd zelf eens gaan ontdekken! Natuurlijk geniet u tijdens iedere reis van de meest heerlijke hotels, een ervaren reisleider én een tot in de puntjes geregeld verblijf met verrassende excursies en extra's.

Langlaufen op vakantie

Langlaufen is een heerlijke, laagdrempelige wintersport. Veel gemakkelijker dan skiën of snowboarden, maar net zo leuk om te doen. Tijdens het langlaufen loopt of schaatst u als het ware over de sneeuw. Dat doet u op latten. Langlaufen kunt u leren in een halve dag (wij verzorgen een gratis langlauftraining) en voor u het weet kunt u prachtige routes (ook wel 'loipes' genoemd) afleggen op de langlauflatten. En er zijn meer voordelen. Zo is langlaufen niet erg belastend voor de gewrichten. Mensen met las van gewrichten of artritis kunnen daarom vaak prima meedoen. Ook senioren kunnen gemakkelijk leren langlaufen.

Verzorgde langlaufreizen naar Oostenrijk, Zwitserland of Tsjechië

Vanaf deze winter kunt u een prachtige verzorgde wandel- en langlaufvakantie boeken met reisleiding. Onze eigen langlaufbegeleider zorgt ervoor dat u stevig op de latten staat en neemt u bij de hand wanneer u dat fijn vindt. De extra gevorderde langlaufers kunnen rekenen op een mooi uitdagend programma. Tijdens uw langlauf- en wandelreis naar Nauders in Tirol, de Ebsensee in het Salzkammergut of het Tsjechische Reuzengebergte kunt u rekenen op onze ervaren begeleider.

Excursie- en wandelreizen (met Carin Rosseboom)

Binnen blijven met de winter? Zonde! Deze maanden lenen zich uitstekend voor de meest prachtige reizen. Geniet van het eindeloos witte uitzicht in de Zwitserse Alpen of ervaar de stille wateren van winters Karinthië. Tijdens een heerlijke excursiereis ziet u het mooiste van Oostenrijk of Zwitserland en geniet u van een afwisselend programma volop hoogtepunten. Liever iets dichter bij huis of niet te ver weg? Boek dan een prachtige 5-daagse wandelreis met onze eigen Carin Rosseboom. Zij neemt u mee tijdens een echte drie-landen-wandelreis door Zuid Limburg, de Eifel en de Ardennen. Of wandel met haar mee over de Lüneburger Heide. Tijdens iedere reis geniet u van de service en het comfort zoals u dat van Oad gewend bent.
Lees meer