U bevindt zich hier HomeLanglaufen

Langlauf- en wandelreizen

Tijdens onze langlauf- en wandelreizen kunt u dagelijks kiezen; ga ik vandaag langlaufen of wandelen? Uw chauffeur brengt u iedere dag naar de mooiste wandelroutes en langlaufloipes. In het 2021 seizoen bieden we langlaufreizen aan naar Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië aan. In de Alpen kunt u schitterend langlaufen, daarom gaan we ook bij veel van onze langlaufreizen naar dit mooie gebied. Tijdens uw langlaufreis doen we altijd prachtige uitgezette langlaufroutes aan met imponerende uitzichten. Geniet van de sneeuw die onder uw schoenen kraakt terwijl u versteld staat van de fantastische uitzichten over de besneeuwde bergtoppen. Ga met Oad op een heerlijk ontspannen langlauf- of wandelbusreis.
Bij alle langlauf- en wandelreizen is langlaufset en halve dag langlaufles inbegrepen!

Omboekgarantie en € 25,- korting
Wij kunnen ons voorstellen dat het reizen in deze tijd best spannend kan zijn. Bij Oad staat de veiligheid van onze gasten natuurlijk voorop, we nemen alle gepaste voorzorgsmaatregelen en voeren onze reizen alleen uit wanneer we er zeker van zijn dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan. Met de Oad Omboekgarantie* willen we u zoveel mogelijk zekerheid en flexibiliteit geven zodat u met een gerust hart een van onze mooie reizen kunt boeken. U mag uw geboekte vakantie tot 4 weken voor vertrek kosteloos omboeken* naar een andere bestemming of een latere datum.

En boekt uw winterreis t/m 14 december, dan ontvangt u € 25,- korting per boeking! Gebruik dan tijdens het boeken actiecode OAD25WINTER (min. totale reissom € 399,-).

Langlaufen: geniet van de stilte en de prachtige panorama’s

Langlaufen: duizenden ijskristallen glinsteren op de besneeuwde vlakten. Terwijl u bijna geluidloos door de stille witte wereld aan het langlaufen bent, lijkt de wereld even helemaal van u. U langlauft in uw eigen tempo en zet vanzelf uw gedachten opzij. Dat grenzeloze gevoel van vrijheid vindt u tijdens het langlaufen. Langlaufen is lopen of glijden op latten, in een vlak of licht glooiend terrein terwijl u geniet van de omgeving en gezelligheid. Bij het langlaufen volgt u een uitgezet spoor. Dat heet een ‘loipe’. Bent u niet geoefend, maar wilt u het wel proberen? Met een paar oefeningen en het langlaufmateriaal van Oad bent staat u al snel te langlaufen. Oad heeft eigen langlaufmateriaal dat u gratis kunt gebruiken. U hoeft dus niet te huren of aan te schaffen. De langlauf artikelen worden elk jaar met zorg onderhouden. Zo kunt u altijd veilig langlaufen!
Lees meer