Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Voorovernachting met voordeeltarief

Vertrekt de bus richting jouw vakantiebestemming vanuit het overstappunt in Moerdijk? Dan kun je ervoor kiezen om de avond voor vertrek met speciaal Oad voordeeltarief te overnachten in hotel-restaurant De Gouden Leeuw in Zevenbergschen Hoek, op zo’n 5 minuten rijden van het overstappunt. Na een fijne nachtrust én een heerlijk ontbijt rijd je met je eigen auto of met de gratis servicelijn naar het vertrekpunt. Dat is lekker ontspannen beginnen aan je vakantie!

Arrangement hotel-restaurant De Gouden Leeuw

In hotel-restaurant De Gouden Leeuw geniet je van een gastvrij verblijf. Het sfeervolle hotel dat al sinds 1853 bestaat, is van alle gemakken voorzien. Je geniet van een dagmenu, a la carte diner of 3-gangen diner en verblijft in een fijne comfortkamer met onder meer douche, flatscreen tv, zitgelegenheid, koffie-en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi.

Boek je je voorovernachting bij Oad en in combinatie met een Oad-reis? Dan is het ontbijt inbegrepen in de prijs. Voor vertrekken op vrijdag wordt er vrijdagochtend tussen 06.00 en 09.00 uur een ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant. Voor vertrekken op maandag ontvang je een ontbijtbox op de kamer. Wanneer je met eigen auto komt, parkeer je ook nog eens gratis tijdens je vakantie.

Voorovernachting

Overnachten in Hotel Restaurant De Gouden Leeuw
Adres: Moerdijkseweg 1 | 4765 SJ Zevenbergschen Hoek
info@degoudenleeuw.nl | T: 0168-452360

Oad voordeeltarief:
2-persoonskamer € 56,50
1-persoonskamer € 87,50

Bovenstaande tarieven zijn per persoon per nacht inclusief ontbijt, toeristenbelasting en een parkeerticket voor de duur van jouw reis. Deze prijzen zijn alleen geldig bij reservering van een Oad reis en rechtstreeks geboekt bij het hotel.

Nieuwsgierig naar onze busreizen?

Bekijk onze reizen