Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Vakantie in Noord-Ierland

Noord-Ierland, een regio vol mystieke schoonheid en rijke geschiedenis, wacht om ontdekt te worden. Dit deel van het Verenigd Koninkrijk biedt een diverse reiservaring, van dramatische kustlijnen tot historische steden en adembenemende natuurgebieden.

Vakantie in Ierland

Ierland, het land van mythes en legenden, ruige kustlijnen en gastvrije bevolking, is een bestemming die je onmiddellijk betovert. Of je nu droomt van wandelingen langs kliffen, het verkennen van oude kastelen, of het genieten van traditionele Ierse muziek in een gezellige pub, Ierland heeft voor elke reiziger iets te bieden.

Lees meer

Cultuur en natuur


Noord-Ierland heeft een geweldige natuur. Op sommige plekken lijkt alles wel grasgroen. De vele hoeveelheid schapen (en natuurlijk veel ander wild) maken Noord-Ierland tot een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers. Verken de Werelderfgoed-kust, en ontdek de schoonheid van de bossen en meren. Verbaas je ook over de geweldige culturele schatten. Luister naar de geschiedenis en legendes en bezoek ruïnes en kastelen

Gezelligheid in Ierland


Noord-Ieren zijn gastvrije mensen. Dat ga je onderweg meemaken en al helemaal als je je af en toe onder de lokale bevolking mengt. Dit kan natuurlijk goed in de typische pubs, waar je traditionele stoofpot kunt proeven of de zeevruchten uit de kustwateren.