Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming
Menu Sluiten

Wandelvakanties per bus

Wandelvakanties zijn een uitstekende manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en om jezelf lekker onder te dompelen in de natuurlijke pracht van bestemmingen over de hele wereld. Maar wat als je ook wilt genieten van het comfort en de gezelligheid van reizen in een groep, zonder je zorgen te hoeven maken over het rijden? Welkom op onze wandelvakanties per bus. Bij Oad zit je goed!

Lees meer

In een groep wandelen


Een van de grootste voordelen van wandelvakanties per bus is de mogelijkheid om in een groep te wandelen. Dit betekent dat je kunt genieten van het gezelschap van medereizigers die dezelfde passie voor wandelen delen. Samen kun je herinneringen creëren, verhalen delen en elkaar aanmoedigen op die laatste kilometer!

Diverse bestemmingen in Europa


Bij Oad zit je goed voor wandelvakanties op diverse bestemmingen in Europa. Wij brengen je met gezellige groep én soms met wandelbegeleider naar de mooiste wandelplekken. In het mooie Oostenrijk, Schotland, Spanje, Italië of één van onze andere bestemmingen.

Boek je wandelvakantie per bus bij Oad


Met onze jarenlange ervaring in busreizen zijn wij graag je partner op je volgende wandelreis. Onze ervaren buschauffeur/reisleiding neemt je graag eens mee naar een prachtige wandelbestemming. Geen stress onderweg, lekker veel beenruimte en ondertussen mooie herinneringen maken met je medereizigers. Dat klinkt goed, toch? Boek nu je wandelvakantie per bus bij Oad.