arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeBelgiëFietsen vanuit Antwerpen - Individueel
Reisnummer: OSBEF03
va. 259,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 18 september 2021
today18 september 2021
(4 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Fietsen vanuit Antwerpen - Individueel
België
 Historische centrum van Antwerpen
 Abdij van Westmalle
 Bourgondische stad Mechelen

Fietsen vanuit Antwerpen

Al fietsend door de Belgische provincie Antwerpen wacht u de ene verrassing na de andere. Niet alleen de stad Antwerpen ligt op uw route maar ook bezoekt u Westmalle en Mechelen.

Zwaarte van deze reis:

Dagprogramma

location_onNaar Antwerpen
Op eigen gelegenheid reist u naar Antwerpen. Antwerpen is een prachtige stad aan de Schelde met een schitterende, historische binnenstad. U kunt een bijzondere wandeling maken over de Grote Markt of een bezoek brengen aan één van de vele musea. De stad is daarnaast ook bekend als Diamantstad aangezien de stad al meer dan vijf eeuwen het grootste diamantcentrum van de wereld is.

location_onRondrit Provincie Antwerpen
Vanaf de stad Antwerpen worden er schitterende routes gemaakt door de provincie Antwerpen. De provincie beschikt over een eindeloos netwerk met in totaal 2850 kilometer fietspaden. De routes zijn goed aangegeven door middel van knooppunten en routenummers. U begint uw vakantie rustig met een route van ca. 30 kilometer. (ca. 30 km)

location_onRondrit Westmalle
U maakt een prachtige tocht naar Westmalle. De route neemt u mee door bosrijke en landelijke gebieden. U geniet van de weilanden en akkers. In Malle kunt u een stop maken bij het kasteelpark De Renesse. In Westmalle is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de Abdij van Westmalle. In deze abdij wordt het beroemde trappistenbier gebrouwen. Voor de monniken die er wonen is dit hun manier om in het onderhoud te voorzien. (ca. 62 km)

location_onAntwerpen - Mechelen
Op uw laatste dag vertrekt u naar Mechelen. U rijdt langs de konkelende rivier Nete. Ook ziet u de Pallieterstad Lier. Lier is niet alleen historisch en charmant maar ook zeker romantisch en bougondisch. Bij terugkomst in Antwerpen komt er een einde aan uw fietsvakantie. (ca. 53 km)

Accommodatie(s)

U verblijft in een uitstekende middenklasse hotel.
Het hotel kan afwijken van het getoonde hotel. Wanneer deze niet beschikbaar is boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Crowne Plaza Antwerpen - Antwerpen

Crowne Plaza Antwerpen is centraal gelegen vlakbij de Ringweg. Het biedt een restaurant, bar, zwembad en wellnesscentrum.
De kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Lees meer
sluiten
Crowne Plaza Antwerpen - Antwerpen
sluiten

Algemeen

Crowne Plaza Antwerpen is centraal gelegen vlakbij de Ringweg. Het biedt een restaurant, bar, zwembad en wellnesscentrum.
De kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+7foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag t/m het ontbijt op de laatste dag
checkroadbookdrager
checkroutebeschrijving en kaartmateriaal

Exclusief

checktoeslag 1-persoonskamer
checkevt. entreegelden
checkToeristenbelasting

Extra Info

Fietsen:
Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren.
Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Bagage:
Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 20 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk.

Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering.

Verschillende fietsniveaus:
Onze individuele fietsreizen zijn er op verschillende niveaus waardoor er voor iedereen een geschikte fietsreis te vinden is in ons programma. De sterretjes geven u een algemeen idee van het niveau van de routes tijdens de fietsvakanties. Deze aanduiding is bedoeld als indicatie voor het niveau van de fietsreizen zodat u een goede keuze kunt maken. Voor al onze fietsreizen geldt dat u over een goede conditie en voldoende fietservaring dient te beschikken. Bij iedere fietsreis staat het niveau bij de reisinformatie aangeduid met het aantal sterretjes:

1 ster
Fietsroutes in overwegend vlak terrein met af en toe (of nauwelijks) een stijging en daling. Met een normale conditie kunt u al genieten van deze fietsreis.

2 sterren
Fietsroutes in vlak tot heuvelachtig terrein met af en toe een stevige stijging en daling. Tevens geldt bij deze reizen dat er routes met langere afstanden zijn (30 – 75 km). Voor deze fietsreizen is een goede conditie en voldoende fietservaring vereist.

3 sterren
Fietsroutes in glooiend tot bergachtig terrein met regelmatig een stevige stijging en daling. Voor deze reizen geldt dat er regelmatig routes met langere afstanden zijn (+ 50 km). Voor deze fietsreizen is een uitstekende conditie en voldoende fietservaring vereist.