arrow_drop_up
Terug naar reizen | HomeBelgiëFietsen vanuit Antwerpen - Individueel
Reisnummer: OSBEF03
va. 199,-Per persoon
info
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen
Excl. Reserveringskosten €25 per boeking
Vertrekdatum 01 juli 2021
today01 juli 2021
(4 dagen)
Aan favorieten toevoegen
Fietsen vanuit Antwerpen - Individueel
België
 Historische centrum van Antwerpen
 Abdij van Westmalle
 Bourgondische stad Mechelen

Fietsen vanuit Antwerpen

Al fietsend door de Belgische provincie Antwerpen wacht u de ene verrassing na de andere. Niet alleen de stad Antwerpen ligt op uw route maar ook bezoekt u Westmalle en Mechelen.

Dagprogramma

location_onNaar Antwerpen
Op eigen gelegenheid reist u naar Antwerpen. Antwerpen is een prachtige stad aan de Schelde met een schitterende, historische binnenstad. U kunt een bijzondere wandeling maken over de Grote Markt of een bezoek brengen aan één van de vele musea. De stad is daarnaast ook bekend als Diamantstad aangezien de stad al meer dan vijf eeuwen het grootste diamantcentrum van de wereld is.

location_onRondrit Provincie Antwerpen
Vanaf de stad Antwerpen worden er schitterende routes gemaakt door de provincie Antwerpen. De provincie beschikt over een eindeloos netwerk met in totaal 2850 kilometer fietspaden. De routes zijn goed aangegeven door middel van knooppunten en routenummers. U begint uw vakantie rustig met een route van ca. 30 kilometer. (ca. 30 km)

location_onRondrit Westmalle
U maakt een prachtige tocht naar Westmalle. De route neemt u mee door bosrijke en landelijke gebieden. U geniet van de weilanden en akkers. In Malle kunt u een stop maken bij het kasteelpark De Renesse. In Westmalle is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de Abdij van Westmalle. In deze abdij wordt het beroemde trappistenbier gebrouwen. Voor de monniken die er wonen is dit hun manier om in het onderhoud te voorzien. (ca. 62 km)

location_onAntwerpen - Mechelen
Op uw laatste dag vertrekt u naar Mechelen. U rijdt langs de konkelende rivier Nete. Ook ziet u de Pallieterstad Lier. Lier is niet alleen historisch en charmant maar ook zeker romantisch en bougondisch. Bij terugkomst in Antwerpen komt er een einde aan uw fietsvakantie. (ca. 53 km)

Accommodatie(s)

U verblijft in een uitstekende middenklasse hotel.
Het hotel kan afwijken van het getoonde hotel. Wanneer deze niet beschikbaar is boeken wij voor u een gelijkwaardig hotel waar wij mee samenwerken.

Crowne Plaza Antwerpen - Antwerpen

Crowne Plaza Antwerpen is centraal gelegen vlakbij de Ringweg. Het biedt een restaurant, bar, zwembad en wellnesscentrum.
De kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Lees meer
sluiten
Crowne Plaza Antwerpen - Antwerpen
sluiten

Algemeen

Crowne Plaza Antwerpen is centraal gelegen vlakbij de Ringweg. Het biedt een restaurant, bar, zwembad en wellnesscentrum.
De kamers beschikken over een tv, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning en een badkamer met bad of douche en toilet.

Fietsinformatie

Extra's

Autohuur

Info bestemming

Fotoalbum

+7foto's

Businformatie

Opstapplaatsen

Reisinfo

Inclusief

checkverblijf in een 2-pers.kamer met bad of douche en toilet
checklogies en ontbijt vanaf het ontbijt op de tweede dag t/m het ontbijt op de laatste dag
checkroadbookdrager
checkroutebeschrijving en kaartmateriaal

Exclusief

checktoeslag 1-persoonskamer
checkevt. entreegelden
checkToeristenbelasting

Extra Info

Fietsen:
Als u niet zelf uw eigen fiets mee wenst te nemen, kunt u bij ons een fiets huren. Onze toerfietsen zijn 24-versnellingen.
Bij uw eerste hotel staan uw huurfietsen voor u klaar. De receptiemedewerkers van het hotel geven u de sleutels van uw fietsen en wijzen u naar de fietsenstalling. Alle fietsen zijn voorzien van kettingsloten.

Hybride fiets: € 12,- per dag
Onze hybride fietsen hebben 21-versnellingen met handremmen. De hybride fiets weegt ca. 16,5 kilo.

Premium fiets: € 20,- per dag.
Onze premium fietsen zijn lichtgewicht en zijn uitstrekende tourfietsen met 27-versnellingen en schijfremmen. Deze fietsen zijn minder zwaar dan onze standaard hybride fietsen: ze wegen +/- 15 kilo.
De premium fietsen hebben reguliere pedalen. Onze premium fietsen zijn Koga Grand Tourer fietsen of vergelijkbare modellen.

Elektrische fiets: €25,- per dag
De e-bikes hebben een kleine elektromotor en accu, die bij de hotels opgeladen kunnen worden. U moet nog steeds trappen: een e-bike maakt het trappen alleen veel gemakkelijker. Enige ervaring met e-bikes wordt aanbevolen, omdat de fietsen sneller accelereren en zwaarder zijn dan gewone fietsen (door de elektromotor). Een e-bike weegt ca. 25 kilo. De actieradius op een volle batterij is +/- 100 KM

Fietspechpas: € 2,75 per dag
Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er nu de pech-onderweg-service via onze partner FietsNED. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaald u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling. DeFiets Pechpas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pech locatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan vervoeren wij u en uw rijwiel. Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Fietshelm: € 10,- per dag


Bagage:
Uw bagage - 1 koffer per persoon van max. 20 kilo – wordt door ons van hotel naar hotel gebracht. Doorgaans wordt vanaf 09.00 uur uw bagage opgehaald en vóór 17.00 uur bij het volgende hotel afgeleverd. Een tour zonder bagagetransport is ook mogelijk.
Indien u meer bagagestuks wilt meenemen, laat het ons van tevoren weten. Dit is mogelijk voor € 5,- per bagagestuk per fietsdag.

Wij gaan zorgvuldig met uw bagage om. Door normaal gebruik kunnen er echter krassen, deukjes en andere kleine beschadigingen op uw bagage ontstaan. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bij grote schade kunt u een claim indienen bij uw reis- en/of bagageverzekering.