U bevindt zich hier HomeCultuurreizen

Cultuurreizen

Op vakantie gaan? Heerlijk. Maar u wilt meer. U wilt een land écht ontdekken en het mooiste zien wat het land te bieden heeft, kennismaken met de cultuur en geschiedenis. Welkom bij Oad's cultuurreizen. Tijdens een cultuurreis gaat u op een ontspannen manier meer leren over de streek waar u heen reist. Onze reisbegeleiders nemen u mee op een reis die u niet snel zult vergeten. Dit jaar reist u met Oad onder meer naar Georgië, Armenië, Italië of Duitsland. Ook voor alleenreizenden bieden we prachtige cultuurreizen.

Een cultuurvakantie met onze vakkundige reisleider

Wilt u zich echt onderdompelen in de cultuur van een land? Dan is een goede reisleid(st)er onmisbaar. Bij Oad kunt u er op rekenen dat u de mooiste plekjes te zien krijgt. En die gaat u niet alleen zien, u gaat het ook beleven. We nemen u mee op excursies, luisteren naar prachtige muziekstukken en/of proeven de lokale specialiteiten, het liefst bij een lokale familie! U mag rekenen op heerlijke overnachtingen in bijzondere hotels en gaat naar huis met een prachtige ervaring op zak.

Op reis met Marie-Thérèse ter Haar

In samenwerking met het Eurazië- Instituut biedt Oad een aantal unieke cultuurreizen aan, onder leiding van Marie-Thérèse ter Haar. Marie is Rusland- en Oost-Europa deskundige en zij neemt u graag mee op prachtige reizen in o.a. de Baltische Staten, Oezbekistan en Georgië. Tijdens informatiedagen vertelt ze u graag over deze reizen. Ze zijn exclusief bij Oad te boeken.
Lees meer