Menu
Zoek hier naar je reis of bestemming

Blanche-Neige et les Sept Nains

Stap in de sprookjesachtige wereld

Maak een betoverende rit door het bos. Deze iconische attractie is gebaseerd op het geliefde verhaal van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

Maak een betoverende rit door het bos. Deze iconische attractie is gebaseerd op het geliefde verhaal van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

Disneyland Paris - Blanche neige et les sept nains - ingang
Disneyland Paris - Blanche neige et les sept nains - sneeuwwitje en zeven dwergen
Disneyland Paris - Blanche neige et les sept nains - boze heks
Disneyland Paris - Blanche neige et les sept nains - binnen
Disneyland Paris - Blanche neige et les sept nains - naam

Het sierlijke ritme van de attractie neemt je mee op een reis vol charme, waarbij elk detail zorgvuldig is vormgegeven om de magie van het verhaal tot leven te brengen. Herleef de klassieke momenten uit het verhaal terwijl je in een mijnkarretje langs iconische scènes en personages komt. Van de giftige appel tot het vriendelijke advies van de dwergen, elke bocht van de attractie brengt de tijdloze charme van Sneeuwwitje op unieke wijze tot uitdrukking. Zowel jong als oud zullen genieten van de sfeervolle omgeving, de meeslepende muziek en het tijdloze verhaal dat generaties lang geliefd is gebleven.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke rit in het hart van Disneyland Parijs?

Goed om te weten

Geschikt voor alle leeftijden
Geen minimumlengte

Blanche Neige et les Sept Nains is een leuke ervaring voor het hele gezin. De rit is spannend, maar niet te eng. De attractie is een leuke manier om samen met je familie of vrienden te genieten van een klassieke Disney-ervaring. De attractie is te vinden in het themaland Fantasyland in het Disneyland Park.

Ben jij klaar voor een avontuur naar Disneyland Paris?

Bekijk onze aanbiedingen

Meer lezen over attracties in Disneyland Paris?