U bevindt zich hier HomeFietsvakanties Individueel

Individuele Fietsvakanties

Een fietsvakantie is voor velen dé ideale vakantie. Actief bezig zijn en veel zien! Genieten van prachtige natuur en leuke stadjes om in te pauzeren. U bepaalt zelf de stops en de lengte van de route die u maakt. Wij hebben de overnachtingen alvast voor u gereserveerd en wij zorgen ervoor dat uw bagage naar de volgende accommodatie wordt gebracht.
Onze fietsroutes door Nederland brengen u langs o.a. de unieke Nationale Parken, langs de oevers van de voormalige Zuiderzee en de vele historische steden zoals Deventer en Zutphen.


Bekjjk hier de fietsvakantie Fietsen langs de Drentse Hunnebedden.

Nu inclusief GRATIS lidmaatschap van de Fietsersbond
Oad en de Fietsersbond: samen voor fietsgeluk
De Fietsersbond zet zich al sinds 1975 in voor fietsers zoals jij. We strijden voor veilige fietspaden, waarop alle soorten fietsers zich prettig voelen. Dankzij de Fietsersbond stal je je fiets op stations de eerste 24 uur gratis en worden er op heel veel plekken snelfietsroutes aangelegd. Maar we doen meer. Zo testen we ieder jaar de nieuwste (elektrische) fietsen en zorgen we ervoor dat de fiets overal meetelt. Ook hebben we de beste fietsrouteplanner van Nederland, waardoor je zonder moeite de beste fietsroutes plant.

Dat doen we niet alleen. We werken samen met ruim 1.800 vrijwilligers in 152 afdelingen door het land aan betere fietsvoorzieningen voor fietsers. Zo kun jij zonder zorgen in Nederland op fietsvakantie!

“De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.”

Boek jij in 2021 bij Oad een fietsvakantie? Dan heten we je graag welkom met een cadeaulidmaatschap.
Profiteer een jaar lang van kortingen op verblijven, gadgets en fietsaccessoires. Ontvang vier keer per jaar het tijdschrift Vogelvrije Fietser én leer alles over e-bikes en fietsvakanties met onze tips en tricks op de website.